Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dawajcie śmieszne sytuacje lub rozne buractwa na waszych randkach

Polecane posty

Gość gość

Na dyskotece zauwazyl mnie koles,moja kolezanka dala mój nr Tel.bez mojej wiedzy.koles pisal,dzwonil nie odpuszczal wiec w końcu umowilam sie z nim ale powiedzialam ze zabiorę kolezanke(dla bezpieczeństwa), siedzimy przy stole kupil nam piwo,ja patrze a on wyciaga swoje zdjecia w pozycji ala kulturysta (klata jak u szczura) i do tego w samych slipach! Przyniosl je specjalnie dla mnie,hehe ale ze nie bylam zainteresowana to wcisnal je mojej koleżance żeby mi dala w domu, jak mu napisalam ze nic z tego nie będzie żeby mi dal spokój to rzadal bym mu odeslala poczta zdjecia,powiedzialam mu ze je wyrzucilam.hehe, co za koles,lansowal sie ze jest super pilkarzem i co ok.15 min.pisal mi sms.. Co porabiasz ciekawego:-) Podajcie smieszne sytuacje z waszych randek.

Gość gość
Haha dobre z tymi zdjeciami. Mnie pewien chlopak zaprosil na herbatę..na miejscu poszlam do toalety a on zamowil jedna herbatę i zapytal czy chce sie napić! Zaraz sie zmylam.

Gość gość
Up:-)

Gość gość
Mnie rozwalają smsy co pięć minut, co słychać, co porabiasz kochanie.. a jak nie dostanie odpowiedzi to co minutę czemu nie odpisujesz itd. Nie znoszę takich gości i mam alergie na wszelkiego rodzaju zdrobnienia typu misiu, kochanie itd po jednym spotkaniu. Brrrrr

Gość gość
macie zawodówki czy jak ?

Gość gość
To ja autorka. Ten gościu wlasnie tak pisal co chwile,siedze w łazience,slysze sms,chwile potem jadę autobusem to samo, ale mnie draznil i w ogóle probowal zrobić z siebie wziętego pilkarza i myslal ze na to polece,a te zdjecia to go skreślily w ogóle:-) teraz po latach sie z tego smieje,hehe

Gość gość
Przyszedl do mnie chlopak do domu,to byla nasz druga randka.Jak sciagnal buty to myslalam ze umrę ze smrodu,szybko zmienilam plany na wieczór i zaproponowalam kino zamiast siedzenia u mnie przy filmie. Przez jakiś czas unikalam miejsc na randki w których on moglby sciagnac buty,hehe dopiero po czasie mu zwrocilam uwage o jego stinky stopy.

Gość gość
Moj chlopak zostal u mnie na noc,zdjął gacie i poszedl pod prysznic,potknelam sie o nie i zobaczylam na nich pasek startowy (wiecie czego) o fuj,on wrocil z pod prysznica i zalozyl te gacie spowrotem.bylam w szoku. Przeszla mi ochota na figle.

Gość gość
jesteście lumpiarami i mieszkacie na melinach i po gimnazjum juz sie nie uczycie ?

Gość gość
O co ci chodzi z tymi melinami?