Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca w Norwegii.

Polecane posty

Gość gość

Poradźcie mi jak znaleźć dobrą pracę w Norwegii.Chciałabym stąd wyjechać i wreszcie normalnie żyć.

Gość gość
W klubie nocnym jako striptizerka a potem bara bara ?

Gość mika1234x
poszukaj sobie na pracaidealna.pl oni pomagają znaleźć pracę właśnie w Norwegii

Gość gość
też słyszałam o pracaidealna.pl zastanawiam się na ile są skuteczni ktoś już wyjechał przez ten portal?

Gość gość
ja tez szukam pracy przez pracaidealna.pl czekam na oferty jak na razie

Gość ritaxv
szukam pracy w Norwegii zadzwoniłam już na pracaidealna.pl na własną rękę tez szukam ale ogólnie jest ciężko

Gość gość
ja tez chętnie wyjadę muszę sprawdzić ten portal pracaidealna bo głośno o nim ostatnio

Gość gość
a do jakich prac szukają? i czy trzeba znać języki?

Gość gość
od jakiegoś czasu marzy mi się wyjazd do Norwegii dziś dzwoniłam do pracaidealna licze ze wreszcie uda mi się wyjechać

Gość gość
oni szukają na różne stanowiska hotele szpitale magazyny fabryki zależy co potrafisz i jak władasz językiem

Przykre jest, że człowiek we własnym kraju nie ma pracy... Mój brat też od lat siedzi w Norwegii, mowi, że w tą biedę to już nigdy nie wróci .

Gość gość
oczywiscie ze warto przecie to zloto poleci 333 www.youtube.com/watch?v=w3p-iuXWDXE

Gość gość
taaa, ciekawe, ze beda na miejscu ciezko z praca, a niby jakis posrednik moze zalatwic "kazda" prace. Co tez mnie dziwi, ze nagla pojawilo sie z 10 tematow na temat tej firmy...aha...napewno...

Gość kasiaasiaa
wiadomo ze nie ma co cudów oczekiwać ale zawsze lepiej niż w ciemno jechać a ta pracaidealna to chyba jakiś nowy portal ciekawe czy ktoś już wyjechał może by się ktoś z Norwegii tak odezwał ??

Gość gość
ja też dzwoniłam do pracaidealna.pl cudów nie oczekuję ale liczę ze coś się dla mnie znajdzie

Gość gość
Skończcie z tą "pracaidealna" pier-edyloni spamerzy. Kolejna firma naciągająca biednych ludzi - 4,92 zł za minutę. Takim łajzom powinni walić kulę w łeb.

Gość gość
fajnie by bylo jakby osoby, ktore dzwonily albo dostaly prace, albo juz pracuja podzielily sie swoja historia z innymi, zeby wszyscy mieli jasnosc, ze nie jest to jedno wielkie oszustwo. dla zainteresowanych wysylam swojego maila: agenturachaosu@gmail. com jesli to oszustwo, to tez warto zebrac grupe ludzi, ktorzy zostali wystawieni do wiatru i zalatwic sprawe z oszustami zeby takie sytuacje w przyszlosci nie mialy miejsca pozdrawiam Łukasz

Gość ReniferRR
Poczekajmy może osoby, które mają pracę dzieki nim coś napiszą, a nie wy od razy wyjeżdżacie na nich :/ żal Ci du*** ściska, że im sie udało a tobie nie??

Gość gość
Sam znalazłem pracę - po około tygodniu, na stronie internetowej www.pracaidealna.pl . Oni wrzucają Twoje CV do norweskiego portalu dla pracodawców, plus jest taki, że wszystko załatwiasz przez telefon.