Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodaaa86

Śpiworek do wózka

Polecane posty

Gość jagodaaa86

Witam. Mam pytanie do mam. Otóż chcialabym kupic dla mojej córki śpiworek do wózka i sanek. Córka ma rok i mierzy 77 cm. Doradzcie jaką długość wybrac. Taki 90 cm to bedzie tylko na jeden sezon? Nie chce też zbyt długiego by nie wisiał mocno.

Gość gość
Przy malym dziecku rzeczy zwykle sa na 1 sezon, albo i na krocej ( buty dla mojego dwuletniego dziecka kupujemy srednio co 2-3 mce). Na przyszly rok i tak kupisz raczej kombinezon, takze teraz jak najbardziej spiworek na 90. Pozdrawiam.

Gość gość
Albo juz teraz kombinezon - Dziecku bedzie wygodniej i przyda sie, jak maluch zechce pochodzic po sniegu ;-)

Gość jagodaaa86
Dziekuje za odpowiedz,moze ktos jeszcze pomoze?

Gość gość
Skoro córka ma rok to śpiworek się przyda jeszcze na następny sezon. Wprawdzie dwuletnie dziecko już z pewnością same będzie dużo spacerowało ale dłuższe wyprawy wózkiem z pewnością też się będą często zdarzały. Moja córka ma teraz 2-latka i mamy ten śpiworek: http://moda-mini.pl/%C5%9Bpiworki-do-w%C3%B3zka/311-%C5%9Bpiworek-do-w%C3%B3zka-petit-royal-blue-elodie-details.html. i mimo, że ma 110 cm to wcale nie wisi a za to masz pewność, że za rok będzie dobry. mamy x-landera i do gondoli też jest ok, chociaż ciut przy duży, ale teraz na dniach rodzi nam się druga córcia więc śpiworek ze spacerówki z powrotem do gondoli. no i będzie też dobry do sanek:)