Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

życzenia na święta

Polecane posty

Gość gość

Hej, Mam naprawde glupie pytanie. Czy jęśli były partner wyśle mi życzenia na świeta to muszę odp? Związek zakończył się w bardzo brzydki sposób. Odeszedł do innej z która krecił już jakiś czas. Już kiedys zostawil mnie dla innej,ale dalam szanse. Oprocz tego bylo wiele klamstw i swinstw. On zerwal ze mna kontakt,kiedy prawda wyszla na jaw,ale mam przeczucie,ze wysle jakis durny wierszyk zeby mi spokoj zepsuc. Odpisac? na dodatek on ma urodziny w grudniu,ale akurat nie mam w planach wysylac mu zyczen. to chyba zrozumiale po takich akcjach,a moze macie odmienne zdanie? dla mnie to bedzie wygladalo jak zalosna proba zlapania kontaktu

Gość gość
Nie odpisuj. Po co zawracać sobie głowę kimś kto cię zranił? Chyba że nadal coś do niego czujesz, ale to już twój problem.

Gość gość
zablokuj go i nie wyśle

Gość gość
Czuje,ale nie mam zamiaru nic z tym robic. zbyt wiele razy mnie skrzywdzil. chce dojsc do siebie i zabic ta milosc w sobie. no wlasnie takiej odp.potrzebowalam-dzieki.myslalam,ze to moze ogolnie bedzie uznane za nietakt nie odp.na zyczenia,ale przy jego numerach to pikus. prosze o wiecej opini.

Gość gość
ja nawet nie mam jego nr.usunelam 4 miesiace temu zeby mnie nie korcilo. facebooka,twittera,instagramu i tym podobnych tez nie posiadam.watpie zeby zdobyl sie na odwage i dzwonil na domowy.

Gość gośćula
odpisz krótko i na temat "dziękuję i vice versa"