Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0ptymistyczkA

Teekanne detox slim gdzie kupię?

Polecane posty

Gość 0ptymistyczkA

Czy ktoś z was zna może herbatkę detox & slim z teekanne i wie gdzie mogę ją kupić? Ostatnio odwiedzałam daleką rodzinę w innej części polski. Kuzynka poczęstowała mnie herbatka detox & slim bo się akurat odchudza. No, ale zapomniałam się spytać gdzie ją kupiła. Herbata detox & slim z teekanne mi bardzo zasmakowała, a jeszcze z tego co się zorientowałam herbatka jest skuteczna podczas diety. Pomóżcie plizzz.

Gość katorgJA
nie mam pojecia co to jest za herbata, szczerze to pierwszy raz o niej slysze.

Gość Delicatna
Hmmm detox & slim z z teekanne to znajdziesz w każdym supermarkecie, trzeba tylko ruszyć cztery litery i iść poszukać.

Gość cebulOLA
pewnie znajdziesz ta herbatke wszedzie, ja ja ostanio widzialam w tesco.

Gość marysia poznań
fajna ziołowa mieszanka, akurat też jestem zdania, że znajdziesz detox & slim z teekanne w każdym większym hipermarkecie.

Gość LADYsophie
dieta to sie nam pewnie wszystkim przyda jak sie swieta skoncza.

Gość kamcia1982
całkowicie się z toba zgadzam!

Gość mikołajkoweLOVE
Ty noo, ale święta to się jeszcze nawet nie zaczęły. Jak się je z głową to przecież jakoś za bardzo nie przytyjemy. W tym roku upiekę tylko jedno ciasto bo nie chcę przesadzać zbytnio z ilością. W ubiegłym roku upiekłam dwa i potem po świętach jeszcze musieliśmy dojadać.

Gość biedrona3000
ech, swieta, swieta i po swietach. Ten czas to za szybko leci ze tak powiem.

Gość gość
O, nie słyszałam o tej herbacie. Dobry detoks nie jest zły ;) Ja sobie robię własnie dietę detoks oparta na wyciskanych sokach i warzywach, stąd dostałam porady jak to zrobić przy zakupie kiełkownicy http://terapiasokami.pl/pl/n/list Najpierw trudno się przyzwyczaić, ale potem już leci, a czuję się od razu lepiej i włosy i paznokcie się bardzo poprawiły ;)

Gość gość
zacznij się ruszać i mniej g*******ego żarcia jeść.

Gość Qarotelka
No cóż taka kolej rzeczy, a macie jakieś postanowienia noworoczne? Bo ja przechodzę na dietkę i mam zamiar pić sobie detox & slim z teekanne, trochę biegać i pływać no i zrezygnować ze słodyczy, a za to wprowadzić jakieś niskokaloryczne przekąski i dania.

Gość KamilaPL
w pierwszej kolejności trzeba się zaprzeć, a potem trzymać się diety jak jest ktoś zainteresowany to tu macie wskazkówki podczas diety: http://www.teekanne.pl/nht_10_rules.php tylko, że jeszcze nie potrafię się rozstać z cukrem w kawie i herbacie :P ale co tam wszystko przede mną.

W żmudnym procesie odchudzania liczy się wszystko i dieta i ruch. Jednak zawsze możemy sobie pomóc np. herbatką oczyszczającą. Polecam Ci spróbować Pu erh Slim. Dostaniesz ją w prawie każdym sklepie internetowym. (ja osobiście polecam Herbit.pl mam sprawdzoną tą herbaciarnie) Jak nie chcesz zamawiać przez internet myślę że w Twoim mieście znajdziesz taką mieszankę, sprawdź sklepy ze zdrową żywnością czy właśnie jakieś małe herbaciarnie. Jest to dosyć popularny produkt, więc nie powinno być problemów.

Gość biszkoOopt
niestety jest to bardzo zmudny proces, ale motywuje mnie nadchodzaca wiosna bo po niej mamy lato, a wtedy jezdzi sie nad wode, jakis urlopik tez sie wcisne. akurat teraz jestem w trakcie testowania planu detoksykacji, jakby ktoras z was tez chciala oto link: http://www.teekanne.pl/nht_detox.php nie ma co trzeba sie zaprzec i do dziela.

Gość P0LANNA
na rowerek tez mozna sie udac :D widac, ze pogoda dopisuje bo tyle ludu na ulice i w parkach wypelzlo, ze mozna oczoplonsu dostac.

Gość ropita
teraz reszta imprezki przeniesie się na zupełnie inne tereny, no bo wiecie na dobrą sprawę to grillować trzeba jak jest pogoda.

Gość l0litta
może I tak, ale nie lubię grilować przy takiej fali upałów jaką obecnie mały w naszym pięknym kraju. oczywiście wiaterek przez cały dzień nie zawieje. a jak już człowiek myśli, że być może sobie pójdzie na grilla to tu nagle burza.

Gość Kocmołuszek
A czy działa? Szukam jakichś opinii i nic nie potrafię na ten temat znaleźć. Wszędzie tylko slim figura ;p

Gość panieneczka11
czy lepsza herbata taka zwykła w torebkach czy moze na detox lepiej kupic jakas taka sypana?

Gość Aleczkowaaaax3
Poszukaj jej w sklepach internetowych , wiele jest takich. Ja swoje opakowanie zamawiałam właśnie z internetu. W moim przypadku herbatka sprawdza się rewelacyjnie. Na jednym opakowaniu się nie skończy :P

Gość asieczek23
Ja trafiłam ją lokalnie w sklepie - zaprosiłam mamę i spróbowalysmy obie. Bardzo przyjemny smak , spodziewałam się że będzie gorzej. Miłe zaskoczenie..cena herbaty na duży plus. Polecam

Gość Karo90m
Kupilam w sklepie osiedlowym i bardzo mi smakowala w polaczeniu z rozsadna dieta daje fajne efekty. Polecam

Gość gość
znalazlam w sklepie osiedlowym u siebie na bielanach..no nic..kupilam zaparzyłam i calkiem dobra jest - zobaczymy czy beda efekty :)

Gość helawopalach12
Mi ta herbata bardzo smakuje, nie pije jej dla jej "efektow odchudzajacych " a dla samego smaku. Ciekawe czy faktycznie cos tych kilogramow poleci bo pyszna jest

Gość gość
Ja kupuję w osiedlowym sklepiku :) Pani kasjerka mi je poleciła bo zawsze waham się z wyborem, teraz piję tylko teekanne

Gość AndziaPandziaaa
ja kupiłam w tesco o ile dobrze pamiętam, ograniczyłam słodycze i powoli bo powoli ale waga spada więc jest super :)

Gość gasinskaa
dorwalam ja w kauflandzie ostatnio - pierwszy raz pilam cos od Teekanne i widze ze mam sporo smakow do nadrobienia

Gość gość
hmm ja ją już w kilku dużych marketach widziałam..może akurat u Ciebie w miescie niema? ostatnio coraz czesciej widuje herbaty Teekanne na polkach w sklepach co mnie bardzo cieszy :)