Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ankieta dla rodzicow badajaca ich zaangazowanie ..... Pilne

Polecane posty

Gość gość

ankieta dla rodzicow badajaca ich zaangazowanie q tworzenie i realizacje koncepcji pracy przedszkola !. jakie państwa zdaniem są najważniejsze potrzeby rozwojowe państwadziecka?

Gość gość
2. Co państwa zdaniem wyraznie swiadczy o specyfice naszego przedszkola? Proszę wyróżnić 3 cechy (każdy wypisuje według własnego przedszkola)

Gość gość
3, Jakie potrzeby srodowiska lokalnego zdaniem państwa realizuje nasze przedszkole? (kazdy wypelnia według siebie)

Gość gość
jakie potrzeby panstwa jako rodzicow powinny znalezc sie w koncepcji pracy przedszkola?proszę wymienić 3

Gość gość
Idź z tym gó/wnem gdzie indziej :o Albo napisz to jak cywilizowany człowiek w jednym poście :o Są portale, na których możesz zrobić bezpłatnie ankietę online, co to ma być to co piszesz? :o Moja córka w IV klasie ułożyłaby to tak, żeby miało to ręce i nogi :o

Gość gość
bardzo wszystkich proszę o wpisy:)

Gość gość
Jakieś "proszę"? "Może byście wypełnili"? "Dziękuję, będę wdzięczna" ? Spadaj stąd, buraku.

Gość gość
pytania są tak ułożone,ja ich nie układałam Pani mądralińska

Gość gość
Ale znaki przestankowe, wielkie litery, interpunkcję, literówki i całokształt w sensie graficznym to mogłabyś z szacunku do swoich czytelników ogarnąć, Pani Niedomyślna :o 🖐️

Gość gość
Wypadałoby NAJPIERW poprosić o wypełnienie, jakieś zwroty grzecznościowe może? A poza tym poprawić błędy i podać w przejrzystej, logicznej formie. W ten sposób jedynie odstraszasz.

Gość gość
Ale znaki przestankowe, wielkie litery, interpunkcję, literówki i całokształt w sensie graficznym to mogłabyś z szacunku do swoich czytelników ogarnąć, Pani Niedomyślna :O x Dokładnie tak.

Gość gość
1. Żadne bo to mały imbecyl. 2. Super przedszkolanki dajace klapsy, jedzenie ze smietnika, godziny otwarcia 6-24 3. Żadne 4. Mam to gdzies byle dzieciaka trzymali jak najdluzej w przedszkolu.