Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie żoneczka

choinka przy roczniaku czy warto zywa?

Polecane posty

Gość taka sobie żoneczka

Czy bedzie ja zaczepial atakowal? Jak bylo u was? U nas co roku zywa duza choinka a w tym roku sir boje ze maly ja zdemoluje a wiadomo nie.sposob upilnowac

Gość gość
dzis widzialam na kwejki choinke otoczona kojcem hehe, moze zastosujcie te metode a btw jak dziecko moze "zaatakowac choinke"????? jak moj maly mial rok to mialam choinke ale nieduza ,zeby mogla stac na meblach(komodzie) gdzie nie dosiegnal i o sprawie

Gość gość
moja córka się interesowała ale nic poza tym żywa choinka kuje więc nie będzie jej ruszać choćby z tego powodu

My zawsze mieliśmy żywą ,dużą choinkę i jak urodził się nie wyobrażam sobie by mogło być inaczej. Owszem podchodził, chciał ściągnąć bombkę ale raz,drugi ,trzeci się ukuł i zostawić choinkę w spokoju :P

Gość gość
Ja zawsze mam żywą. W zeszłym roku dziecko mialo rok i dwa miesiące. Choinka jako taka w ogóle go nie interesowala za to bombki bardzo :-) ciagle zdejmowal . Zalozylismy bombki plastikowe i nie bylo problemu. W tym roku zaryzykuje i powiesze szklane bo te plastikowe średnio mi sie podobaly pozatym mam piękne recznie malowane szklane. Najwyzej będę na szybko przebierać choinkę ;-)

Gość gość
Kup małą i na komodzie postaw i najlepiej weż dziecka rączke i niech ukluje się w palec, żeby nie przyszło do glowy sciąga mu choinke. Bombki plastikowe.