Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 40 tysięcy, jaki SKLEP otworzyć?

Polecane posty

Gość gość

Miasteczko bogate powyżej 20 tysięcy, jest tu ogromny supermarket do którego przyjezdzają tłumy. W tym supermarkecie na pietrze sa lokale w którch juz są takie sklepy jak: -kwiaciarni -zologiczny -mała hurtownia odzieżowa z tanimi ciuchami -obuwniczy -totolotek -bielizna -odzież męska wizytowa -była kawiarenka ale niewypaliło Co mogłabym otworzyć w lokalu ok 30 metrów? Może jakiś sklep odzieżowy na zasadzie franczyzny?

Gość gość
nie wyrzucaj pieniędzy w błoto- taka rada od kogoś, komu też marzył się sklep

Gość gość
Wiesz co teraz zarabiam 1500 zł wiec gdybym nawet zarobiła 1800 ale u siebie to byłabym szczesliwa.

Gość gość
A jaki miałaś sklep? Możesz cos więcej napisać?

Gość gość
a masz pewnośc, że zarobisz? ja miałam sklep z ubraniami dla dzieci- rzeczy tanie, dobre jakościowo, ale niestety ludzie wolą sieciówki

Gość gość
ciuszki dla dzieci to kiepski pomysł z tego co zauwazyłam w swoim miescie. Ja zastanawiam się nad jakaś franczyzną jesli chodzi o odzież bo ludzie tak jak piszesz wolą firmówki. Ale tez zastanawiam się nad cukiernią a raczej sklepem z wyrobami cukirniczymi, wiec musiałabym nawiązac kontakt z cukiernią.

Gość gość
ja bym przemyślała jeszcze kwestię sklepu z asortymentem dla dzieci i mam. Dobra hurtownia artykułów dziecięcych jak np ta tutaj - http://www.aico.com.pl/ (sprawdzona, bez zarzutu) powinna pomóc przyciągnąć klientki, bo towar maja naprawde dobrej jakości. No i odpowiednia reklama.