Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulinaaajka

Możliwa ciąża

Polecane posty

Witam :) Mam do Was pytanie odnośnie ciąży , otóż 29 listopada 2014 współżyłam po raz pierwszy z chłopakiem. Okres mam przeważnie 7-10 dnia miesiąca . Owulacja niby wypada 24 .. Czy jest prawdopodobieństwo ciąży ? Za niedługo powinnam dostać miesiączkę , czy po pierwszym stosunku płciowym wasz okres był nieco " inny " ? :)

Gość gość
zabezpieczenie było? przestań wyliczać sobie owulację kalkulatorem, bo sie możesz bardzo zdziwić

Nie , odbył się stosunek przerywany .. W pewnym momencie nie był pewien czy wyszedł .. Bardzo bezmyślnie z mojej strony że odbyło się to bez antykoncepcji

Gość gość
no to czekaj na miesiączkę i modły składaj żebyś miała farta

Gość gość
po pierwszym razie był taki sam jak wcześniej. a jak nie dostaniesz @ to zrób test i będziesz wiedziała... primo - sama napisalas ze to glupi pomysl bez antykoncepcji, secondo - jak on moze nie wiedziec czy wyszedł??

Nie był pewien czy zdążył . No nic , bardzo dziękuje za odpowiedzi , jeżeli nie dostane , to pozostaje lekarz . :)

Gość gość
mogę zapytać ile macie lat? z ciekawości.

Witam. Moja sytuacja wygląda w ten sposób. Staram się z partnerem o dziecko. Do miesiączki został tydzień. Okres mam regularny, cykl 28 dni. Wiem, że wiele objawów, które mogą wskazywać ciąże mogą być objawami zupełnie czegoś innego. Ale mam zgage prawie 2 tygodnie. Jak się obudzę to zgaga zasypiam zgaga, jem zgaga pije wodę też mam zgagę. Do tego 2 dni temu miałam 3 ostre bóle podbrzusza, które promieniowały aż do kręgosłupa i ostrą biegunkę. Dodam jeszcze, że jestem strasznie zmęczona, senna itd. i mam brzuch jak balon , mam problemy z wypróżnianiem się a czasem mam ostrą biegunkę. Nie chce się nakręcac ale czy może się udało ?