Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Mamawkropce

Niemowle z refluksem nie chce jesc zupek

Polecane posty

Gość Mamawkropce

Mala ma 6.5 msc.naprawde drugi raz niejadka nie przezyje. Pierwszy synek mial stwierdzony refluks I rozszerzanie diety wspominam jako koszmar. I do dzisiaj jest okropnym niejadkiem. Ma prawie 4 lata a waga niecale 14 kilo. Trzeba go karmic bo innaczej nie zje nic albo bedzie siedzial nad talerzem do dwoch godzin nawet. Proszenie ani karanie na nic sie zdaje. A teraz ta identyczna sytuacja. Jest to trzeci miesiac rozszerzania diety. Do dzisiaj zjada 2-3 lyzeczki papki. Daje jej rowniez warzywa metoda blw. Papek nie chce zupelnie a warzywka do srode jeszcze w miare lizala a wczoraj I dzisiaj juz placze na Sam widok krzesla do karmienia. Ja juz placze bo wiem co mnie czeka. Jej siostra blizniacka jako jedyna w tym towarzystwie ze refluksu zjada kazda ilosc jaka jej dam I pod kazda postacia- czy to kawalki czy papki ona az sie trzesie na widok jedzenia. Mamy leki omeprazol miedzy innymi ktory ona zaraz po wsypaniu do buzi zwraca od razu!!!! Ani zadnego przeciwbolowego syropu jej nie wleje I musze czasem zmuszac. Do jedzenia nie zmuszam ani staram sie nie pokazywac ze to jakos wazne jest czy cos ale naprawde nie wiem jak ja wychowam. Jak ja nakarmic czymkolwiek. Mleko pijesz wylacznie zageszczone zageszczaczem I kleikiem kukurydzianym. Czy ktos tak mial? Czy ktos ma dla mnie jakies rady??? Bardzo prosze.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować