Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety spicie w staniku czy bez ?

Polecane posty

Gość gość
aj tam dwa piegi. Do wielkiej rzadkości nalezy żeby ktoś miał faktycznie dwa piegi

Gość gość
zonka spi z. ale czasem jej poprostu sciagne :P i sie pobawie :D oooodlooot :D :D :D

Gość gość
Bez bo niewygodnie, jak mi ma biust kiedys opasc to opadnie.

Gość gość
Ales teraz dowalila to tak jakbyś napisała ide się zabic bo i tak kiedyś umre

Gość gość
Gołe cycochy to jest to.Rozmiar 80D

Gość gość
Po prostu nie powalilo mnie jeszcze tak zeby cale zycie skazywac sie na niewygode bo za 40lat nie bede miala biustu jak 20latka. Co jeszcze? Gorset? Spanie w minusowej temperaturze? Wieszanie sie do gory nogami jak nietoperz zeby nic nie opadlo?

Gość
Śpię przeważnie w wygodnym sportowym staniku :)

Gość gość
Oczywiscie, ze bez. Kazdy ma prawo do odpoczynku :classic_cool:

Gość gość
Ale co to za niewygodna?kwestia przyzwyczajenia,nic więcej.

Gość
Ale co to za niewygodna?kwestia przyzwyczajenia,nic więcej. x Dokładnie. Zgadzam się w 100%. :) No chyba że ktoś ma stanik np. 75c a obwód ma 80 parę to wtedy może być nie wygodnie. Koleżanka na obozie miała takie "szramy" od za małego w obwodzie stanika :O

Gość gość
Śpię bez stanika i nic mi nie opadło. :)

Gość gość
Ciekawe jaki będzie po 40. Ale twój wybór,nikt nie zmusza. x Jest bardzo dobrze, a nigdy w staniku nie spałam. Ładny, jędrny biust - nie noszę nawet w domu.

Gość gość
Oczywiście, że bez. Ciało musi w nocy odpocząć. Chyba, że ktoś ma nadnaturalny rozmiar, to rozumiem i współczuję.

Gość gość
Po prostu nie powalilo mnie jeszcze tak zeby cale zycie skazywac sie na niewygode bo za 40lat nie bede miala biustu jak 20latka. Co jeszcze? Gorset? Spanie w minusowej temperaturze? Wieszanie sie do gory nogami jak nietoperz zeby nic nie opadlo? x Trafiłaś w sedno :)

Gość gość
Ja pier/dzielę, nie dość że większość kobiet nie zmienia stanika codziennie, to niektóre jeszcze w nim śpią. A myślałam, ze już nic mnie nie zaskoczy.

Gość truehurtsshallowbimbos
A niby dlaczego miałabym zmieniać stanik codziennie, jak jest czysty? Bo jakiejś anonimowej i obojętnej mi osobie to przeszkadza? Wolne, żarty! A w staniku nie śpię, bo to niewygodne. Mam 34 lata i ładny, jędrny biust , choć nie stosuję, żadnych ćwiczeń, kremów rzekomo ujędrniających, staników w nocy i cudów na kiju. Wystarczy, że unikam promieni słonecznych, nie wystawiam się na słońce, filtruje i spożywam wiele przeciwutleniaczy, co zapewnia młodość mojej skórze a nie jakieś mazidła buble podsuwane przez firmy kosmetyczne żerujące na naiwności bab. Wybory innych kobiet mnie nie obchodzą, pod warunkiem, że nie wtryniają się w moje ze swoimi pseudomudrościami. Jak jakaś uważa, że powinność kobiety to katowanie swojej psychiki i ciała dla jakiś przemijających kanonów piękna i lubi się katować, to niech wiąże stopy, zakłada obręcze na szyję, omdlewa w gorsecie, głodzi się i poci na siłowni i więzi biust całodobowo w staniku, ale niech się łaskawie odstosunkuje od wyborów innych kobiet, które cenią sobie wygodę i wolą celebrować życie.

Gość gość
Gosc 00:06 a kto powiedzial ze śpię w tym samym staniku? Idiotka! Ja mam fajną koszulkę koronkowa ktora ma wszyty biustonosz. Jest seksi i działa jak potrzeba. Ty gościu pewnie oceniles z własnego doświadczenia ze w czym w dzien w tym w nocy? Żałosny gość i tyle w temacie

Gość gość
tez spie bez nie wygodnie jest ,mi spac w staniku czasem mi cos odbije i poloze sie w staniku to moj facet sie drze,ze co on ma w nocy przytulac i ostatnecznie sciagam

Gość gość
Jak bylam młodsza to spalam bez ale kiedy człowiekowi dochodzi lat, grawitacja dziala to człowiek zaczyna dbac aby jak najdłużej biust byl fajny. Ktory facet chcialby bawic sie obwislym biustem? Taku flaczek? Kiedy się zabawiamy a kiedy idziemy spac to zakladam. Facet jak chce się w nocy przytulic to wie jak sobie poradzić. Zaden facet nie tuli całą noc. Przecież jak spi to biust moze byc podtrzymywany ;)

Gość gość
facet ma ciebie przytulac a nie cycyki !!!!!!!!! to ty jestes najwazniejsza a nie cycki ...:)

Gość gość
wiem haha,ale on lubie mnie objac i je dotykac ,bawic sie itd... co do cyckow mialam kiedys duze d duzo schudlam i mam b :O ale dziwne ,bo schudlam naprawde duzo i mi nie zwisaja sa po prostu bardzo male ale tez duzo cwicze wiec moze dlatego

Gość gość
hehehe chyba ze :) bo myslałam ze facet przytula tylko cycyki, a ciebie ma ...:) ale widze ze sie przytulacie więc ok :D

Gość gość
Śpię bez, choć środowiska brafitterskie namawiają do tego, aby spać w biustonoszu. I pewnie mają rację, ale jakoś tak..no nie chce mi się spać w staniku :p A już właśnie śpiąc z facetem, to zupełnie sobie tego nie wyobrażam... Biust mam niewielki (effuniakowe 65E), więc liczę na to, że matka natura łaskawie się ze mną obejdzie ;)