Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety spicie w staniku czy bez ?

Polecane posty

Gość gość
rozmiar 80c czy 90b nie świadczy o tym ,że biust jest wielki tylko że wielka jest właścicielka

Gość gość
70 G jest wielki ?

Gość gość
70F to 74cm pod biustem i 170 wzrostu. No faktycznie ale jestem gruba. Zaraz biore się za odchudzanie hihi

Gość gość
75 pod biustem jeszcze jakos ujdzie przy wysokich dziewczynach

Gość gość
rozmiar 80c czy 90b nie świadczy o tym ,że biust jest wielki tylko że wielka jest właścicielka xxx ale tu baby się nie znają na rozmiarach i rzucają jakimiś A czy D i co to właściwie za rozmiar:D

Gość gość
Jak zwykle,,porozmawiać normalnie się nie da...niestety..

Gość gość
70F to pod biustem 74 cm; jak się kupuje staniki porządnej firmy to nie ma potrzeby zaniżać obwodu o pół metra; dla twojej informacji sporo staników mam też z obwodem 75 (np. od Ewy Michalak, czy z Comeximu), tak są dobrze uszyte.

Gość gość
Idz do sklepu to zobaczysz czym się różni A od D

Gość gość
4 cm nazywasz pół metra? Do szkoły nieuku!

Gość gość
to sobie mniej tylko mi nie mów że ci zazdroszczę bo nie ma czego twoje 70F rozmiar nie robi na mnie wrażenia

Gość gość
Pobijcie się..jedna zazdrosnica rozwala temat..

Gość gość
No czym się różni? Czym się różni np. 80A od 60D i która miseczka jest większa? :D

Gość gość
czego niby wam mam zazdrościć :D

Gość gość
Chyba MIEJ..na mnie wrażenie robi twój poziom,,a właściwie jego brak.Słowniczek ortograficzny zakup sobie,..

Gość gość
Po co mi słownik, tobie się nigdy literówki nie zdarzyły :O

Gość gość
U Ewy Michalak wpisalam w kalkulator ze mam 74 cm i wyskoczylo zeby kupuc biustonosz w obwodzie 70cm. Jak chcesz zabłysnąć to najpierw sprawdz

Gość gość
Zaraz uslysze ze 80 A to to samo co 60D. Masakra. 60D tzn ze dziewczyna jest szczupla ale jest za co zlapac znaczy ma biust ,natomiast 80 A to gruba dziewczyna i biustu brak no dobra tyle co by ktoś napluł

Gość gość
Kalkulator to jest wskazówka, a nie wyrocznia. Jak przymierzysz trochę porządnych staników to zobaczysz.

Gość gość
U Ewy Michalak wpisalam w kalkulator ze mam 74 cm i wyskoczylo zeby kupuc biustonosz w obwodzie 70cm. Jak chcesz zabłysnąć to najpierw sprawdź xxx czy ja c***isałam że masz inny rozmiar nosić nie przypominam sobie :o

Gość gość
śpię bez i wali mnie, czy się rozciągnie

Gość gość
A to kto napisał? "70F to pod biustem 74 cm; jak się kupuje staniki porządnej firmy to nie ma potrzeby zaniżać obwodu"

Gość gość
To akurat nie ja pisałam

Gość gość
Ja. Bo większość (a kolekcję mam sporą :D )staników mam z obwodem 70. Ale mam też 75, jak napisałam, a straplessa effuniakowego mam - uwaga - z obwodem 80 :D :P

Gość gość
Czytam te dyskusje i powiem tyle że śmieszne są kobity dumnie jak pawie obnoszące się z rzekomo dużym cycem które się podśmiewają z małych piersi. Kobito gdybym miała 13 lat to bym ci uwierzyła że jestem gorsza bo wtedy w latach 80/90 duże cycory były w cenie, ale czasy się zmieniły i zmieniły sie kanony piękna i mi też się gusta zmnieniły o 180 stopni. Teraz mam 35 lat po porodzie mam cycki duże i kużwa wcale mi się to nie podoba. Tęsknie bardzo gdy miałam 70 B. Czułam się wtedy najpiękniejsza. Mały biust kojarzy się z figurą młodej dziewczyny. Duży biust zawsze będzie sprawiał że kobieta wygląda dużo starzej, przydaje sylwetce przysadzistości, cięzkości. Mnie takie wielkie rozmiary kojarzą się ze starymi babami. W życiu by mi nie przyszło do głowy szczycić sie dużym cycem i podświewać z kogoś o małym. To świadczy własnie o tym że kiedyś chyba miałaś małe i ci została trauma z tego tytułu na całe zycie skoro uwazasz że to taki atut. Być może jedyny w twoim rozumowaniu skoro rozpętałas dyskusje na ten temat. Małe cycki też mogą obwisnąć, więc ktoś o małym też powinien sie interesować tematem.

Gość gość
Sypiam nago więc logiczne,że bez biustonosza

Gość gość
Ja śpię bez. Rozmiar 75D, mężowi sie podobają, inne opinie mnie nie interesują. O co ta kłótnia?

Gość gość
Ja jestem drobniutka kobieta ze sporym biustem,od nastolatki tak było.Bardzo go Lubie i sto razy wole niz dwa piegi.

Gość gość
Tu temat był o tym czy śpicie w staniku anie jakie macie rozmiary :D