Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duży penis. Dlaczego to taka rzadkość u polskich facetów ?

Polecane posty

Gość gość

nie zebym wymagala jakiegos konskiego penisa 30 centymetrowego, ale chociaz zeby mieli te 18cm minimum :( a na kafe ciagle ktos pokazuje jakies małe krzywde wstrętne glizdy :( kijem bym tego nie dotknęla :O i wspolczuje dziewczynom ktore muszą/chcą to cos dotykac :(

Gość gość
widocznie masz rozepchana c/i/p/ke, nie kozacz, bo 12 cm to przecietna dlugosc, a jak chcesz pytonga, to w Afryce jest tego mnostwo :D

Gość gość
12 cm to przecietna dlugosc xxx chyba u 11 latków ?

Nie liczy się długość a grubość. Lepszy taki co ma 14 cm i jest gruby niż taki co ma 19 i jest chudy na dwa place.

Gość gość
az mi wstyd za kobiete,co załozyla watek . jak tak kobiety mozecie myslec ? NIE LICZY SIE ROZMIAR !!! wbijcie do tych durnych łbów. chcesz duzego ? afrykanie czekaja :D ale zebys potem nie krzyczala "boli booooli,ratujcie" !!!!!!!!!!!!!! a dlaczego ty masz takie piersi ,jakie masz ? moze mezczyznom nie pasuja bo sa male ? a moze za duze? jak nie czujesz to usisz miec w huj rozepchana,a potem nie dziw sie ze 18-stka nie wystarcza.idz szukaj faceta, a na d***e naklej" conajmniej 18 cm " kazdy cie wysmieje !!!!! dziewczyno !!!!! ogarnij sie !!! mam 28 lat, mialam jednego co miał 12 , 15 i 19 - i z kazdym bylo bosko. maz ma 14 i go kocham,nie patrze na rozmiary !!!!!!

Gość gość
shaf dobrze pisze liczy się obwód. zbyt długi penis to tylko ból, penis ma być gruby !!!

Gość gość
Bo natura nie możesz przesadzać z dawaniem rozkoszy, inaczej kobiety by za często w ciąże zachodziły i potem nie miałyby jak odchować stada maluchów. Tak więc małe penisy to wyraz doskonałości natury.

Gość gość
gość dziś - CO ZA PEDAŁ :D udaje kobiete haha widac jak sie zbulwersował bo ma malego :O jak chcesz udawac kobiete to nie pisz takich bzdur i nie uzywaj tak wulgarnego jezyka bo widać żeś c***a, jakis gej powinien ci ostro doope przebolcować :D:D co za faceci są na tym forum smiech na sali buhahaha

Gość gość
ale autorka ma racje, penis powinien BYC GRUBY przede wszystkim, im grubszy tym lepiej, dlugi tez ale nie jak rura od odkurzacza, no chyba ze ktoras jest wielka jak koszykarka wiec taka musi miec faceta swoich gabarytów a nie knypka z malym :P A wazniejsze od penisa jest to co głowie i reszta ciala, bo co mi z glupiego faceta albo debila z wielką maczugą ?

Gość gość
takie mają geny z dziada pradziada. a czemu są niscy i tak mało jest facetów powyżej 185 cm? też takie geny

Gość gość
hhaha a mnie rozbawili. uwazaja ze jestem facetem hahah . to było dobree :D nie, dla wszystkich ktorzy sa ciemni jestem kobieta,drodzi moi . dzieki za "pedała" moj facet sie usmiał gdy zobaczył co zescie napisały i napisali :P jak zareagowali ? wiem ze z jednym byłam podpita i on tez smialismy sie i potem ze zmierzy hah nie no spoko :D sami ,sami mierzyli :D to ja gość 18 :29 :P

Gość gość
autorka ma raje polaczki maja male korniszonki, a jak dziewczyna krytykuje to twierdza ze ma wiadro pajace zalosni ha ha

Gość Polka z przeciętna pipka
Mnie tam polskie penisy pasują :) mam męża Polaka i jego "korniszonek" daje mi wiele przyjemności :)

Gość gość
Autorka musi mieć niezły przebieg, ze wypowiada się o ogole polskich mężczyzn. Z każdym bylas, ze wiesz?

Gość gość
Duży penis normalną drobną kobietę boli, niestety :o

Gość gość
Są różne kobiety i różni mężczyźni. Każdemu wedle potrzeb

Gość gość
Azjaci mają 9-11cm we wzwodzie jakoś azjatki nie narzekaja!? Może masz cipke rozklepana? Drobną kobietę penisy wieksze niż 16cm boli jakby kij 2m wbijali nie polecamy!

Gość gośćgruby
ja mam ok 17.5 cm obwodu i dziewczyny narzekają podczas seksu oralnego

Ale kretyńskie komentarze, widać że pitolice byle dowalić. Np. wzrost u poslkich facetów jest znacznie większy niż u "przystojnych" Włochów czy Hiszpanów. Penisy też raczej nie mniejsze. Ale trzeba wylać frustrację na polskich facetów, nie? Nic się w życiu nie udaje, a nie wiece że są tabele i można to wszytsko zweryfikować.