Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość data

Chłopak z uczelni który mi się podoba się ze mnie śmieje

Polecane posty

Gość data

To jest przykre dla mnie, bo wiem że ja mu się nie podobam i w dodatku sobie ze mnie żartuje. Za każdym razem jak trafiam na niego i jego kolegów i on coś do mnie mówi to oni się śmieją. Cały czas jak gdzieś jest obok mnie ze swoimi kolegami za każdym razem spoglądają na mnie i się śmieją. Co mam robić przecież nie mogę srezygnować ze studiów, a nie chce zmieniać kierunku.

Gość gość
czemu w takim wieku ludzie sa nadal tacy niepowazni :( ja myslalam,ze na studiach nie ma juz zachowania na poziomie liceum :( strasznie to przykre... mam faceta, ktory na zadnych studiach nie byl i jest naprawde dojrzaly i kochany...

Gość gość
Widocznie mentalnie zatrzymał się na poziomie przedszkolaka. Olewaj, czy też jak mawia młodzież, miej wy/je/ba/ne. Nie pokazuj mu, że Ciebie to rusza

Gość data
Zrezygnować Sorry piszę z tel także mogą być literówki.

Gość gość
a debilne prawiki z kaffe nadal będą twierdzić, że to kobieta ma podrywać faceta :O

Gość data
Staram się nie pokazywać, ale to mnie często przerasta i ręce mi się trzęsą w takich momentach.

Gość gość
To brutalne ale trzeba znac swoje miejsce.. Po co ujawnialas sie z uczuciami skoro to nie twoja liga? takiej reakcji mozna się bylo spodziewać , przystojni faceci rzadko kiedy potrafia byc kulturalni

Gość gość
Powiedz mu, żeby dorósł, odwróć się i odejdź.