Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka na fb usunęła goty męża i wspólne z nim a rok temu brała huczny ślub

Polecane posty

Gość gość

i wesele we wakacje 2013 teraz zniknęły wszystkie zdjęcia jej faceta i wspólne gdzie razem sie obejmowali mieli ślub bardzo wytworny i bogaty oraz wesele w zamku co myslicie co sie stalo ?

Gość gość
jak to co? już nie jest tak różowo!

Gość gość
*foty miałam napisać heh ,nie jest różowo , takie piękne foty z mezusiem, huczne wesele w wielkim zamku i nagle usunęła dziwne

Gość gość
No i co, cieszylabys sie nie

Gość gość
Z fb czytacie co się dzieje u kogoś, to kompletna bzdura. Znika fotka bo ustawiła widoczną tylko dla siebie. Lub wybranych znajomych. Nawet jak usunęła wcale nie musi znaczyć, że jest źle. Znajoma cały fb ma w depresyjnych tekstach. Kiedy ją odwiedziłam okazało się, że jest szczęśliwa że swoim chłopakiem. A fb to dla niej zabawka, notes.

Gość gość
I co z tego, że ślub na zamku? Ktoś ma kasę to robi na zamku, a jak nie ma, to w wiejskiej remizie. Jedno i drugie nie gwarantuje przetrwania małżeństwa. Może bogaci rozwodzą się częściej, bo stać ich na to, biedni się męczą ze sobą, bo dom, bo kredyt...

Gość gość
No i co, że usunela? Ja też miałam fotki na fejsie z mężem i usunęłam. Mam Teraz tylko profilowe. To o Niczym nie świadczy.