Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

uff jak się zmęczyłam. Robiłam w domu gruntowne porządki

Polecane posty

ja tam sprzatam na bierzaco i nie musze pozniej 2 dni sprzatac syfu czyli mialas straszny brod i zaleglosci

Gość
też sprzątam na bieŻąco, ale dziś myłam kafelki w kuchni, wanne, kabine prysznicową,kible:O, schody itp

to co wanne kabine schody myjesz tylko z okazjii sw dla jezusa hahahah to sa gruntowne porzadki twoim zdaniem ?to normalka !!!!!!!!!

Gość gość
No przeciez to gowniara jest, mamusia jej kazala i sie dziewczyna zmeczyla

Gość
nie rozmiem czego się rzucasz? :O Wiadomo że robie to co kilka dni :O Gruntowne bo oprócz posprzątania tego co widoczne, poukładałam i posegregowałam wszystko w szafkach. Zresztą chodziło mi o to że dziś poświęciłam pół dnia na sprzątanie, a zawsze to jakoś rozkładam np. w piątek myje łazienke, a w sobotę sprzątam pokój.

Gość
Mamusi nie ma w domu :) Wróci we wtorek :)

Gość gość
Jaaaaaa no co ty, jak ty to robisz? Hehehe pewnie na co dzien ma tylko swoj pokoj do ogarniecia i biedna sie zmeczyla :( to straszne

Gość nic mi sie nie chce kk
a mi sie nie chce sprzatac dlatego znalazlam sobie niewolnika ktory nago u mnie sprzata... zrob droga autorko to samo. satysfakcja gwarantowana .. plus kop w nagrode w niewolnicze jaja

Gość
nie wiesz to nie pisz! Praktycznie zawsze sprzątam większość domu bo moja mama dużo pracuje i wyjeżdża w delegacje. Może gdybym miała tylko sprzątanie na głowie to nie byłabym zmęczona. Ale jeśli wróciłam po 8 godz ze szkoły, a potem sprzątałam do wieczora to chyba mam prawo być zmęczona :o

Gość gość
tylko kogo to obchodzi :o

Gość gość
gimbaza bieżąco przez 'rz' piszą...:O

Gość
gość dziś gimbaza bieżąco przez 'rz' piszą.. x haha ja pisze przez Ż w odróżnieniu do Malagi :) Dopiero założyła konto i już się rzuca bo chce "zabłysnąć". ŻAŁOSNE :o

ej, a czasami dobrze zamiast męczyć się z sprzątaniem zainwestować w dobre środki czystości - takie jak te tu: http://www.voigt.pl/pl/katalogi_produktowe# :D raz się posprząta i problem z głowy! :D Mi to bardzo ułatwia się męczyć życie i nie trzeba się męczyć ze sprzątaniem :D !