kobita...... 0 Napisano Grudzień 5, 2014 Witam. Mam taki problem. Dnia 12 stycznia mam mieć operację. Niestety tak mi się poprzesuwało tuz po ustaleniu terminu operacji (stres?), że termin miesiączki raczej wypadnie w terminie operacji, a tak być nie może bo mnie nie zoperują. Ostatnia miesiączka była 17 listopada, czyli teraz mam dostać 15 grudnia (o ile bedzie terminowo - cykl 28-dniowy). Byłam dziś u lekarza i dostałam LUTEINE 50, i kazał mi brac od dzis przez 40 dni 1 tabletke pod język dziennie. Nie wiem czy źle zrozumiałam, bo jak patrzę w intenecie na informacje, co coś mi tu nie pasuje z tym wszystkim. Pomoże jakiś lekarz albo ktoś kto wie o co w tym chodzi? Kiedy i w jakiej dawce powinnam zacząć brać tą LUTEINE 50 żeby przesunąc termin okresu na dzień powiedzmy 20 styczeń ? Mam dwa opakowania po 30 sztuk. Będę wdzieczna za sugestie, bo nie ogarniam . Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobita...... 0 Napisano Grudzień 6, 2014 Naprawdę nikt nie pomoże? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach