Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corrser

Pracujące dziecko nie dokłada się do czynszu.

Polecane posty

Gość gość
No i odrazu mogę obalić argument o wychowaniu. Wpajane mieliśmy te same zasady i wartości kara nagroda odpowiedzialność konsekwencje wszystko to było nam znane.

Gość gość
twoj brat ma chyba depresje, a jaki ma zawód ? dobrze zarabia ?

Gość gość
rodzice dający dzieciom wszystko i chuchający na nie robią z tych dzieci kaleki i inwalidów życiowych, przykre ale prawdziwe

Gość gość
dzieci mają mieć gorzej niż rodzice, nie kumam nacisku na to aby dzieciom zapewniać "dobry" start

Gość gość
Do jedzenia i rachunków powinnien się dołożyć,ale do czynszu nie.Przecież i tak musisz za czynsz płacić czy on mieszka u was czy też nie.

Gość Marzanka

Ja mam 26 lat. Zarabiam 1600zl.Pracuję i mieszkam sama z matką. Wszystkie opłaty to 700 + 150zl telefon + raz na jakiś czas podatek. Od kiedy zaczęłam pracować czyli 2017 rok mniej więcej dokładam się 500zl do czynszu i płace podatek. Jest to dużo zwłaszcza, że gdy zapłacę za migawke 100 i zrobię kilka razy zakupy (bez chemii) to zostają mi grosze, ale przez te lata zdążyłam przywyknąć. Kiedyś i tak zacznie mieszkać sam. Sam wszystko opłacać Niech się przyzwyczaja.  POZDRAWIAM M.