Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest mieć dziewczynę?

Polecane posty

Gość gość

Jak to jest mieć dziewczynę ponieważ ja raczej sobie nigdy nie znajdę a chciałbym wiedzieć.

Gość gość
P********e. Musisz przepraszac, nawet jak nie Twoja wina.. Ona nie musi.. Ty przepraszasz za to ze ona powinna.. kasy w portfelu Ci nic nie zostanie bo jak to tak bez czekoladek? bez kwiatka ? Moze pisze tak przez to ze rzucila mnie jedna w ktorej jestem jeszcze zakochany i staram sie znalezc w tym jakies pozytywy...

Gość gość
fajnie jesli nie masz egoizmu w sobie

k*****. co to za pytanie ? Jak ktoś Ci ma na to odpowiedzieć ? Każdy zapatruje się na to na swój sposób, dla jednych jest to sex dla innych wspólne gotowanie a dla jeszcze innych jedno i drugie. na początku zazwyczaj jest wszystko łatwo, przyjemnie i kolorowo a potem róznie jak masz pecha to zazwyczaj się posypie po jakimś czasie a jak masz jeszcze większego pecha to ktoś z Tobą zrywa. Nie myśl sobie że to jest jak jedna wielka wspaniała bajka. Bo dziewczyna to często problemy, pretensje,kłótnie, brak czasu dla siebie. itd. Kogoś sobie znajdziesz jest tylko kobiet że nie ma sie co martwić.

Gość gośiówa
Kup dobry samochod naucz sie grac na gitarze. Za miesiac laske znajdziesz... sory to ona Ciebie.

Gość lalalilu
tak, jak opisałeś to jest z małolatami, albo niedojrzałymi pannami. w partnerskim związku nie ma takich akcji.

Gość gość
hahaha Ty nade mną dobry żart! :)

Gość gość
Kafeteria.pl Forum Życie uczucioweJak to jest mieć dziewczynę? Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Jak to jest mieć dziewczynę? gość dziś Jak to jest mieć dziewczynę ponieważ ja raczej sobie nigdy nie znajdę a chciałbym wiedzieć. gość dziś P********e. Musisz przepraszac, nawet jak nie Twoja wina.. Ona nie musi.. Ty przepraszasz za to ze ona powinna.. kasy w portfelu Ci nic nie zostanie bo jak to tak bez czekoladek? bez kwiatka ? Moze pisze tak przez to ze rzucila mnie jedna w ktorej jestem jeszcze zakochany i staram sie znalezc w tym jakies pozytywy... gość dziś fajnie jesli nie masz egoizmu w sobie cavaliere dziś k*****. co to za pytanie ? Jak ktoś Ci ma na to odpowiedzieć ? Każdy zapatruje się na to na swój sposób, dla jednych jest to sex dla innych wspólne gotowanie a dla jeszcze innych jedno i drugie. na początku zazwyczaj jest wszystko łatwo, przyjemnie i kolorowo a potem róznie jak masz pecha to zazwyczaj się posypie po jakimś czasie a jak masz jeszcze większego pecha to ktoś z Tobą zrywa. Nie myśl sobie że to jest jak jedna wielka wspaniała bajka. Bo dziewczyna to często problemy, pretensje,kłótnie, brak czasu dla siebie. itd. Kogoś sobie znajdziesz jest tylko kobiet że nie ma sie co martwić. gośiówa dziś Kup dobry samochod naucz sie grac na gitarze. Za miesiac laske znajdziesz... sory to ona Ciebie. lalalilu dziś tak, jak opisałeś to jest z małolatami, albo niedojrzałymi pannami. w partnerskim związku nie ma takich akcji. Inne tematy z tej kategorii Blokada emocjonalna moja dziewczyna ma chyba obsesje !!

Gość gość
Czyli generalnie widzę że nic nie straciłem i nie ma sensu zawracać sobie głowy dziewczynami.

Gość gość
nie wiem bo nie mialam nigdy dziewczny :classic_cool: