Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vautrin

Nikt nie porozmawia ze samotnym Vautrinem o muzyce nocy?

Polecane posty

Dobrze, wygrałaś Pani Nowa. Zaspokoje choć trochę twoją ciekawość. Powiem ci co mam na sobie teraz. Mogę, czy to zbyt nieprzyzwoite?

Koszulka szara w serek, bokserki w kwiaty, kraciaste spodnie piżamowe. Wiem, wiem, zestaw prawie równie ekstrawagancki, co perwersyjny. Proszę cię tylko Pani Nowa, zachowaj spokój, tak wielkie podniety trzeba przyjmować w małych dawkach.

Pani Nowa czy mam się spodziewać niedługo tematu "dziewczyna dla Vautrin" ? Z Pana Wilka jest stary stręczyciel.

Gość Moniiaaa
;) ;) o czym gadacie ;P

Bokserki w kwiaty ? Czy już ich nie masz:-) Nie wiem ja z panem wilkiem nie utrzymuje kontaktu:-P staramy się omijać...

Vaurutin Co raz bardziej mnie intrygujesz myslalem ze jestes tylo wytrawnym lowca a Ty jestes jeszcze mistrzem slowa Jednym z pierwszych jakiego poznałem na ERO byl Toledo przy ktorym kobiety wilgotnieja jak przy niezlej grze wstepnej jak piesci je slowami zaopiekowalem sie takim zielonym kompletnie jak Wilk nie we wszystkim go posluchalem i swoje za to zebralem Ale Ty jestes inny choc Toledo potrafi miec wiele twarzy Ja jestem wojownikiem a Ty poeta a poeci sa wazniejsi dla istnienia wspolnoty niz wojownicy. My walczymy i umieramy a wy jestescie wieczni my zyjemy tylko dzieki waszej uprzejmosci gdy na chwile pojawiamy sie w jednej z waszych piesni Chetnie poznam cie kiedys blizej ale chyba nie dzisiaj bo tyle tu pieknych i zmyslowych kobiet ze nie czas na meskie rozmowy przy 50% nalewce z czernic lesnych przy kominku o milosc zyciu i takie tam nudy:)

Dziękuję :-) zdjąć? Wiesz jak Ci nie wygodnie...:-) może jak ja tu tak posiedzę to w końcu znajdę tego rycerza na zamek. Chociaż tymczasowo do parzenia kawy:-P

Gość gość
A koleRZanka oswobodzona!!!

Ach, ty się wybierasz na zamek? Czy twoje oko padło już na kogoś konkretnego Pani Nowa?

No ja codziennie jestem na zamku dama dworu musi być obecna. ;-) Konkrety to moja tajemnica:-) on musi sam przyjść przecież nie poproszę by został rycerzem nie wypada sam musi zaproponowac:-)

No tak, no tak, to rycerz stara się o Pannę. Przepraszam Panie za krótką przerwę.

Panie Wilku, Panie Wilku, za dużo patosu. A ze mnie żaden poeta. Niestety :(