Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam znajomych w UK.

Polecane posty

Gość gość

Szukam znajomych w UK ,moze w przyszłości przyjaciół. Czas pokaże. Z którymi mozna pogadać,miło spędzić czas. Odezwijcie sie na tym forum. Moze wyjdzie cos z tego fajnego . Jestem kobieta 33 lata, mieszkam z partnerem w Londynie.

Gość gość
to chyba szukasz problemów ? :) z dala od tych szmat ...tyle ci powiem ! choć tam nie mieszkam

Gość gość
Gdzie w Londynie? Ja mieszkam z partner em w Surrey ;-)

Gość gość
Dlaczego problemów?? Mieszkam tu dość dlugo. Dziwna historia,bo miałam znajomych tzw. Przyjaciol,ale życie pokazało mi,ze to nie sa ludzie którym na mnie zależy. Szukam dalej. W realnym życiu nie wychodzi to moze w wirtualnym?

Gość gość
My mieszkamy na Wansted . Naprawdę cieżko znaleźć normalnych plakow w UK. Dowiadujesz sie ,ze funty sa ważniejsze od ludzi ,i to jest najgorsze. A Anglicy? Z nimi tak nie zaprzyjaźniać sie jak z rodakami. Dlatego próbuje.

Gość gość
Funty ważniejsze i jeszcze metki pooglądać przy okazji zeby sprawdzic czy ty w nexcie sie ubierasz czy moze w primarku.

Gość gość
dlatego napisałem nie szukaj ...problemów :) takie życie kochana na emigracji ;) cały jej urok kasa kasa kasa i c****j z życia dosłownie i w przenośni :)

Gość gość
Oj tam. Juz nie taki ch,uj. Ja tam nie narzekam. Rasistów mam gdzies i tylko ich w******m ze wiecej kasy mam niz oni (nie zarabiam kroci) ;) Jeździmy na wycieczki itd. Tylko znajomych wśród Polaków znalezc nie mozna. A szkoda! Ale Polak Polakowi wilkiem. Tylko kłody pod nogi i tyle. A i jeszcze złodzieje to są także nawet nie warto zatrudniać. A jak nie kradnie to chleje na umór. No niestety przykro mowić ale taka prawda.

Gość gość
Autorko daj maila odezwę sie jutro po południu byc moze wczesnym wieczorem jei masz ochotę. Porozmawiamy.

Gość gość
To może poszukaj Węgrów? Polak węgier dwa bratanki przecież ;)

Gość gość
Mlode pokolenie wegierskie, to sa zryte berety tak jak i nasze. Tam tez ciezko kogos znalezc na pozomie. Chyba ze ktos kogos takiego szuka.

Gość gość
Skoro sa Polacy na poziomie to i Węgrzy sie znajdą prawda?

Gość gość Małaaa
Hej . Było by mi miło poznać koleżankę , na wspólne wyjście na kawe i pogaduchy , . Wschodni Londyn . Pozdrawiam :-)

Gość gość
Funty przynajmniej nie sa falszywymi gownami i nie obgaduja sie nawzajem, poza tym mozna je zamienic na cos dzieki czemu mozna sie rozerwac a nie, ludzie bez maszyn, np komputerow to smierdzace gowna

Gość gość
Hej. Tez szukamznajomych w Londynie, najlepiej wschodnim. :)

Gość gość
Prawdziwi znajomi sa w PL , w uk nie ma czegos takiego jak znajomi. Sa tylko lokalsi.

Gość gość
Jaki wy macie problem ludzie pod tymi zrytymi beretami? polacy w uk sa zli i tak ich obgadujecie kto wam broni miec tylko angielskich znajomych? Co za problem kto wkolo was mieszkaja w tym lodnynie Czy to jakies polskie getto? Macie wkolo wspanialych cudownych anglikow kto wam karze wlazic na jakies polskie forum i sie zalic na polakow jak macie ta mila lokalna narodowsc. Naprawde to nie ci waszy polscy znajomi sa zryci tylko wy. Jak mi sie cos niepodoba kto wam broni miec znajomych kazdej innej nacji??????

Gość gość
Coś chyba z wami nie tak. Ja jako osoba niezbyt imprezowa mam znajomych z każdego zakątka świata. Polaków też. I to jest super bo jak chcę wyjść do japońskiej restauracji to pytam się koleżanki Japonki jaka jest najlepsza lub idziemy razem. Jadę do Australii? Najlepsze miejsca znają tubylcy,mam też się gdzie zatrzymać. Z nikim nie pogadasz o wspomnieniach z dzieciństwa jak z Polakami. Wy musicie być bardzo zgorzkniali lub nieprzystępni skoro macie takie problemy. Może poluzujcie gacie?

Gość gość
NIE MA W UK ZNAJOMYCH. Wracaj do PL jesli chcesz miec znajomych.....w uk jest tylko OBRABIANIE DOOPY.....

Gość gość
gość dziś tubylcy...czyli CIAPACI bleeeeeee;(.......uwazaj bo od chodzenia do japonskiej restautacji zrobia ci sie skośne oczy, mojej kuzyce tak sie stało bo za duzo jadła ryżu i teraz kazdy mysli ze jest japonką :D

Gość gość
Znajomi BUAHAJAHAHAHAHAH :D

Gość gość
Kiedy dzieci wracają do szkoły? Bo gimg****o się zalęgło.

Gość gość
@15:26 nie jestem w UK, cwelu. W PL też nie. Nie moja wina, że nieudcznicy nie potrafią odnaleźć się w czymś co powinno przychodzić automatycznie - w codziennym życiu, i nawet znajomi to problem.

Gość gość
gość dziś gó/wno mnie obchodzi gdzie jestes poza PL nieudacznico :D

Gość gość
Niby cię g****o obchodzi a się ekscytujesz i odpisujesz :D chciałbyś być tam gdzie ja, ale niestety ci nie powiem gdzie jestem. Żebyś się jeszcze bardziej podniecił, zazdosny żulu.

Gość gość
Juz pekam z zazdrosci gdzie jestes buahahahaha:D obchodzi mnie to nieudacznico jak zeszloroczny snieg :D🖐️

Gość gość
No właśnie widzę :) i dobrze

Nie ma to jak generalizowanie. Jak ktoś jest "taboretem" to czy w UK czy w PL czy w USA czy Rumunii zawsze będzie taboretem. Bardzo dobrze, że autorka szuka, znaczy, że jest wybredna i szuka osób bliskich sobie mentalnie a nie jak niektórzy fałszywi "kolegują się" z wszystkimi dosłownie bo ważna jest ilość. Ja mieszkam ok 50 km od Lądka:) niestety mam więcej lat niż autorka :P. Może kiedyś się spotkamy grupą osób? lub indywidualnie? kto wie:) Pozdrawiam

Gość gość
Uwazajcie na toksycznych ludzi. Takich ktorzy nazekaja lub takich ktorzy sa wiecznir " nieuchwytni" i wiecznie zajeci np. " sprzataniem" ....hej co robisz w niedziele? Moze pojedziemy w gory " yyy no w sobote myje okna" to moze w niedziele "yyy musze do dziadkiw na obiad jechac" znam takich co kochaja tak wszystkie weekendy spedzac... Nie moj klimat ale wiadomo kazdy lubi co innego

Gość gość
Chyba nie wiesz co to toksyczni ludzie ;) to co opisałeś to ludzie którzy nie chcą z TOBĄ spędzać czasu. :)