Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OlazPoznania

Teściowa kupuje 30letnim synom majtki na urodziny

Polecane posty

Gość OlazPoznania

Jak w temacie... co Wy o tym myślicie? Zachwyca się też ich figurami. Dla mnie to nienormalne i przekraczanie granic, ale może ja przewrażliwiona jestem? Co myślicie o takich akcjach? :/

Gość gość
Moja mama też kupuje gacie dla brata. Nic szczególnego. Może figurą się jakoś specjalnie nie zachwyca ;)

Gość gość
ja ostatni raz majtki od mamy dostałem jak miałem lat 15 i myślę że już pani mamie w tym temacie podziękujemy. Co, moze jeszcze niech mi gumki kupuje?

Gość gość
majtki to codzienna odzież, gumki to już sprawa intymna, ważne żeby ci kolesie w brudnych nie chodzili :D

Gość gość
Oj tak, moja też jest tak nadopiekuncza, tesciowa w sensie. Do tego stopnia że klepie ich po d..... mówiąc "moja mała d...eczka, pamietasz jak mama zawsze całowała jak byles maluni?" - syn czerwienieje jak burak i odpycha umizgującą się matkę, a wszyscy inni są zniesmaczeni. i co wy na to?

Gość gość
Hm, mój mąż dostał w zeszłym roku na urodziny właśnie od mojej siostry, taki zestaw bokserek niby żartobliwych, ale porządnych, właśnie bokserek potrzebował i sam o tym mówił. Nie widziałam w tym nic niestosownego. Figury swoje też nawzajem komentujemy, wszyscy w rodzinie i z mojej, i z męża strony, więc nie wiem w czym problem.

Gość gość
Co prawda moja tesciowa juz dawni nie kupuje mojemu bielizny ale jak jeszcze mieszkał z nimi to tak. Moim zdaniem to normalne i nie ma sie czemu dziwic e koncu to matka i bedzie dbac o syna do konca , a jak to okazuje to juz jej a raczej ich sprawa

Gość zgredek jest wooolny
wolabys dostac skarpetki? :classic_cool:

Gość gość
O Boże dziewczyny ja też kupuję swojemu dorosłemu synowi bieliznę. Błagam powiedzcie, kiedy przestać? Nie chcę znów przesadzić jak z karmieniem piersią. Na swoje usprawiedliwienie mam, że nie było wtedy kafeterii, byłam więc ciemna jak tabaka w rogu i nie wiedziałam, że karmiąc powyżej roku wyrządzam mu krzywdę na całe życie.

Gość gość
Nie przesadzajcie, wszystko zalezy od kontekstu:) Moja tesciowa tez czasem kupi, jak trafi porządne w promocyjnej cenie, albo przed jakas okazja pyta co męzowi kupić, co by potrzebował;) Pewnie jakby trafiła na fajne damskie to mnie tez by kupiła i wcale bym sie nie obrażała:) No chyba ze kupilaby mi rozmiar xxxxl :D

Gość gość
U nas w rodzinie często się kupuje facetom majtki jak nie ma się lepszego pomysłu :P Ja mojemu ojcu często kupuję bokserki, skarpetki albo t-shirty bo to są u niego chodliwe towary :D

Gość gość
Jesteście nienormalne :o Kupuje - no i co z tego? Aż tak cię to boli? nie wiem, czerwienisz się, żenujesz tym? Tzn, że jesteś niedojrzałą siksą, która na hasło "seks" czy "wagina" pewnie też chichocze jak niedorozwój :o Wielkie arystokratki, ku/rwa mać, odpowiadając na twoje pytanie autorko - tak, jesteś przewrażliwiona :o Idąc tym tokiem - kupowanie kosmetyków do pielęgnacji ciała też nie jest na miejscu, bo co komu do tego czym się myje albo jakiego kremu na swoje syfy potrzebuję :o A nuż to jest przytyk do mojej higieny osobistej albo kondycji cery? :o:o Jesteście pieprznięte, szczerze współczuję ludziom, którzy na co dzień z wami obcują, francuskie suczki 🖐️

Gość cołko prowda
ach te durne, nadopiekuńcze teściowe - prostaczki oraz wspaniałe synowe i ich kryształowe matki achhhh ochhhh! intelektualny orgazm mam normalnie :o

Gość gość
no moja ciotka jest psychoterapeutką i mówiła mi, że kupowanie dzieciom dorosłym bielizny traktowane jest jako zboczenie pewnego rodzaju i emocjonalne kazirodztwo, albo choroba nadopiekunczosci. Nie Autorko nie jestes chora, masz rację, to przekraczanie (zdrowych) granic.

Gość gość
ciotka sama jest zboczona jak Freud .

Gość gość
Freud nie był zboczony, to najlepszy psychiatra wszechczasów. Zboczenia to on wlasnie wykrywał.

Gość gość
Frud byl zboczony .Doksztalc sie .

Gość gość
ale macie problem,poje/ne babska.

Gość gość
nie wpadlabym na to. Jak widze np promocje w Intimissimi to kupuje i mezowi i synowi fajne majtki, nosza i zadowoleni.Malemu chlopakowi na urodziny nie kupilabyym, bo wolałby co innego ale 30latek ladna bielizne doceni. Mnie tez ojciec kupował eleganckie koszule nocne, co w tym złego, przeciez bez podtekstów.

Gość gość
niech kupuje, byle dobrej jakości były :) mojej przyjaciółki mama kupiła synowi dorosłemu bokserki z misiem na gwiazdkę, tak dla żartu. i trafiła pięknie bo pedobeara wybrała ;) tylko nie wiedziała czemu młodzież sie pokładła ze śmiechu

Gość gość
ciesz się że kupuje wogóle coś, moja to nawet życzeń nie sklada , taka mamusia