Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam dosyć posuchy

Polecane posty

Gość gość

jestem młoda, temperamentna, podobno całkiem niezła :p a moje życie erotyczne to katastrofa ostatnio.. Chciałabym zaszaleć, niekoniecznie w poważnej relacji, póki jestem młoda i mam ochotę. Tylko kompletnie nie wiem jak :( Przez net się boję. Nie wiem też jak dać facetowi poznać, że mi się podoba i chcę więcej. Właściwie wydaję mi się, że peszę mężczyzn :( Jakieś porady?

Gość gość
Ach peszysz?taka gwiazda z ciebie? Wow..?

Gość gość
ale jakie porady chcesz to idz, co tu dorabiasz ideologie

Gość gość
Wyjścia dwa. Albo nie szukaj i samo Cię znajdzie, albo szukaj na poważnie.

Gość gość
Hehe, nie, nie uważam się za gwiazdę. Miałam raczej na myśli, że peszę ich swoją desperacją i potrzebą seksu :(

Gość gość
albo stekaj na kafe a co oni k******. pod ochrona

Gość gość
Ale tutaj szukasz?miejsce średnie.. delikatnie mówiąc..

Gość gość
po sobie sadzisz? :D

Gość gość
tutaj szukam porad- właśnie jak mam szukać na poważnie :( albo co robię źle. Mówi się, że samotna, w miarę ładna kobieta jak chce seksu to zaraz grupa napaleńców.. Taaa :o chciałabym.

Gość gość
Wejdz na portal erotyczny,tam będziesz miała tłumy...tutaj same wypierdki siedzą,

Gość gość
podaj namiar do siebie, a do jutra masz kilka wiadomosci :D

Gość gość
Od dzieciaków...

Gość gość
nie wiem od kogo, ale jak szukasz, to nie musisz akceptowac KAZDEJ oferty? :D

A jestes samotna czy w zwiazku? Nie balbym sie znajomosci przez neta Sam poznalem tak wiele kobiet Wystarczy ze nawet tutaj jasno napiszesz czego oczekujesz i podasz maila w stopce tak jak ja Nie wiklaj sie tylko w dlugie wymiany mailowe jak facet napisze popros o zdjecie jak ci. pasuje wyslij swoje Jak jemu tez bedzie odpowiadalo od razu zaproponuj spotkanie w realu na kawe Jak zaiskrzy to kolejna a pozniej to juz zalezy od ciebie jak szybko decydujesz sie na seks w takich sytuacjach Jesli facet unika przeslania zdjecia lub szybkiego spotkania oznacza ze albo klamie co do swojego wygladu albo jest wstalym zwiazku wiec szkoda na takich tracic czasu Powodzenia:)

Gość gość
czyli jednak net.. A jakie portale polecacie? Założyłam kiedyś profil na erodate, ale się załamałam po kilku dniach. Mam ochotę na seks, ale nie z byle kim, trochę kultury i ogłady się łóżku przydaje. Na jakim portalu są ludzie na poziomie?

Ja by sprobowal tutaj zakladasz temat szukam kochanka jasno definiujesz czego oczekujesz a reszta tak jak mowilem wystarczy mail w stopce Tutaj bedziesz miala ta przewage ze ponad 80 % to kobiety w stalych zwiazkach ktore nie zamierzaja przenosic znajomosci z ERO do reala Ale nie odpowiedzialas czy jestes wolna???