Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większy biust

Polecane posty

Gość gość

chciałabym mieć większy biust.. aktualnie mam 70E i jestem z niego nie zadowolona.. czuje sie mało atrakcyjna

Gość gość
ważę 53 kg i mam 167 cm wzrostu.. ale jednak uważam, że mój biust jest mały..

Gość gość
masz dobrze dobrany rozmiar stanika?

Gość gość
tak, dobrany z brafitterka. chłopak mówi, że się pięknie eksponuja -ale ze wzgledu na to ze wszystkie (wg mnie) ladne laski maja wieksze biusty mam inny poglad. w talli mam 63 cm..

Gość gość
Ja mam 70A. To jest dopiero mały biust!!!

Gość gość
to to już kwestia osobistego spojrzenia ;) wejdź sobie na forum "większe piersi" (czy jakoś tak, pewnie są i inne), tam dziewczyny jakimiś ziółkami działają, ponoć z powodzeniem... tylko trzeba dobrać do siebie, do typu hormonalnego

Gość gość
tylko czy to jest normalne? miedzy brzuchem a biustem jest ponad 30 cm różnicy.. w biodrach mam 87 cm..czy 70e to malo? czy mam naryte pod tym kątem przez wyidealizowane laski?

Gość gość
To drugie

Gość gość
Ale macie problemy. Facet na biust i tam patrz w trzeciej czy czwartej kolejnosci. Najpierw jest twarz Pozniej figura Pozniej biust I czy jeszcze laska jest w szpilkach Wiec popracuj nad tymi 3 innymi i bedzie ok

Gość gość
Twarz - kazdy ma swoja urodę. Ogólnie uważana jestem za osobę w miarę atrakcyjną. Naturalna całkowicie. Ciemne włosy, piwne oczy, trochę piegów. Szczupła jestem - lecz i tak uważam, że mogę nad sb popracować. w udach mam 49 cm.

Gość gość
Dokładnie moje wymiary: Biust:94 Pod biustem 71 Talia 63 biodra 87 uda 49

Gość gość
jeśli już jesteś niebrzydka to popracuj lepiej nad charakterem, obyciem, wykształceniem itp, naucz się czegoś fajnego czym będziesz mogła mu zaimponować. Normalny facet zawsze wybierze przeciętną (oby niebrzydką) ale wykształconą i mądrą niż piękną ale pustą.

Gość gość
figura jest ok naucz się lepiej pięknie chodzić/biegać na obcasach do tego skompletuj jakieś fajne ubranie i efekt będzie dużo lepszy niż samo powiększenie biustu