Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z mikołajkami

Polecane posty

Gość gość

Hej ;) Dzisiaj są mikołajki. Wczoraj kupiłam mojemu chłopakowi prezent, z którym jestem już więcej niż rok. Kupiłam mu portfel skórzany i do tego slodycze. Problem jest w tym, że w sumie nie mówiliśmy sobie, ani nie umawialismy sie na jakie kolwiek prezenty na Mikołaja. I jest mały problem bo nie wiem co zrobić, jak się z nim spotkam. Zapewne przyjedzie po mnie i pojedziemy do niego. I własnie się tak zastanawiam czy brać ze sobą ten prezent i mu go dać? Bo jedno co mnie najbardziej zastanawia czy on mi coś kupil, bo tego nie wiem... Szczerze to nie zbytnio mi zależy na jakims prezentem, materialistką nie jestem, tylko nie chce usłyszec od niego ze wyszedł na idiote ze nic nie ma... Dobrze by było zeby cos dla mnie tez miał. I nie wiem czy nie przejmować się niczym i po prostu wziąć prezent i mu go dac? Co zrobic?

Gość gość
z prezentem jesteś już więcej niż rok?

Gość gość
Nie, z chłopakiem

Gość gość
Dziecko po pierwsze z kim jestes juz wiecej niż rok,z prezentem? Bo tak wlasnie wynika z twojej skladni:/ Kupilas mu prezent i sie boisz ze jak on nic ci nie da to wyjdzie na idiotę? Daj mu prezent.. Jak nic nie będzie mial to mu powiedz ze moze ci dać cos w naturze,hehe.

Gość gość
Nie, z chłopakiem jestem więcej niż rok! Jakbys chciał/a wiedziec to tutaj nie chodzi o bledy stylistyczne tylko o problem który napisałam... w poloniste/ke sie nei baw.!

Gość gość
dziwne że od ponad roku ani raz mu nie dałaś

Gość gość
Nie trzeba sie bawic w polonistkę bo to zwyczajnie razi po oczach,jak sie cos napisalo to zanim sie to doda to wypadaloby przeczytać.

Gość gość
gość dziś lol wyluzj i przestań czepiać się dziewczyny, kretynko.

Gość gość
Daj prezentowi chlopaka,kazdy prezent na to zasluguje.

Gość gość
Daj mu prezent a jak nic nie będzie mial to mu go zabierz, tak wyczytałam w bravo girl. A oni zawsze maja racje!

Gość gość
To był błąd gramatyczny 2:0 szmato!