Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

slyszalyscie o awarii elektrowni atomowej na Ukrainie?

Polecane posty

Gość gość

czy podajecie jod dzieciom? prawie sie o tym nie mowi, ale kilka dni temu doszlo do powaznej awarii reaktora atomowego w Zaporozu, i wlasnie dzis fala radioaktywna mogla (acz nie musiala) dotrzec nad Polske. ja jestem w zaawansowanej ciazy i nie wychodze dzis z domu, za rada znajomych lekarzy. to samo jutro, tylko przemieszcze sie samochodem w razie potrzeby. i zazyje zwiekszona dawke jodu. cholera jasna z tym naszym polozeniem geograficznym :/

Gość gość
chmura się na granicy zatrzymała . nie jest obywatelką UE i wizy nie otrzymała. więc nie ma strachu.

Gość gość
Wczoraj doszla do Poznania. Sprawdzalam wskazniki i faktycznie sa podniesione. ja nie wychodze z domu 2 dzien

Gość gość
Weźcie przestańcie biadolić i narzekać, dzisiaj coś takiego by się nie ukryło, Czarnobyl został wykryty w latach 80 a dzisiaj jest tyle amatorów z pomiarami, przecież to błyskawicznie obiegłoby cały świat jeśli stężenie promieniowania byłoby wyższe. Ja mieszkam na Podlasiu pod granica z Białorusią i co mam portkami codziennie trzęść gdy słyszę o Rosji, Ukrainie, itp... weźcie przestańcie. Położenie geograficzne, kobieto a wolałabyś w Japonii mieszkać? Czy w Afganistanie?

Gość gość
jestem samotną kobietą starą panną i pełna nadziei jestem , że może mi od tego promieniowania penis wyrośnie i będę szczęśliwa , dopieszczona