Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a propos teściowych... uważam że powinna mnie utrzymywać

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż jest wg teściowej totalnym nieudacznikiem życiowym, od urodzenia wbija mu do głowy że nic nie umie, do niczego się nie nadaje, żadna kobieta nie będzie go chciała.... i w ten sposób zrobiła z niego psychicznego kalekę. Odpędziła skutecznie kilka kobiet z jego życia, aż trafiło na mnie i pomimo szeroko zakrojonej akcji cichaczem wzięliśmy ślub. 3 osoby szczęśliwe, mąż powoli zaczyna wierzyć w siebie, teść nieba by mi przychylił, a teściowa utopiłaby mnie w łyżce wody. Jest to osoba w stylu dość popularnej ostatnio mamuśki Oli Kisio. Ciężko przewalczyć taką złość i nienawiść i ciągłe robienie "koło pióra", dlatego teść postanowił nas wspomóc finansowo żebyśmy mogli mieszkać osobno, tylko że teściowa pieniądze swojego męża uważa za własne i nie liczy się z jego decyzjami. Skończyło się na tym że jej wykrzyczał, że skoro zrobiła z syna kalekę to ma obowiązek utrzymywać jego pielęgniarkę, a ja właśnie jestem pielęgniarką :)

Gość gość
Teść ma rację :-)

Gość gość
A niby dlaczego teściowie mają Wam dawac pieniądze bo nie rozumiem? Skoro masz męża to chyba nie jesteście natolatkami których utrzymują rodzice?

Gość gość
Mąż zarabia sporadycznie tylko na zleceniach. Kochana mamusia też mu każdą inną pracę zniszczyła, chodziła go tam kontrolować robić awantury, nikt nie chciał doroslego faceta zatrudnić którego matka przychodziła do pracy uczyć co ma w niej robić. To dobry i zdolny człowiek tylko zniszczony toksyczną matką. Nie zarobię jedną pensją na nas dwoje + wynajęcie mieszkania, a własciwie to sytuacja jest taka że powinnam z nim z pół roku sam na sam pobyć bez ingerencji rodziny , żeby pokazać jak się żyje. Z teściową u boku niestety nie będzie rozwoju.

Gość gość
gość 2014.12.06 DOBRA PROWOKACJA!!!