Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to jest normalne zachowanie faceta ktory mnie sledzi?

Polecane posty

Gość gość

Jest jedna osoba, ktora sie we mnie zakochala. Ja go nie kocham, o czym mu powiedzialam od razu, ze nic z tego nie bedzie. On non stop jak meczydupa gada -Daj mi szanse, daj mi szanse, wiem ile mam lat, ze jestem starszy ale daj mi szanse. Facet w ogole nie rozumie ze go nie kocham, tylko lubie, bo glupi nie jest, mamy kilka wspolnych tematow jesli chodzi o zwierzeta. ale nie pracuje, jest na zasilku, ma wyksztalcenie. nie moze znalezc pracy z powodu bariery jezykowej , bo mieszkamy za granica. ma duzo czasu. wkurza mnie jego zachowanie. z racji mojego zawodu mam kontakt z ludzmi, duzo ludzi mnie zna, wiec i "dzien dobry" wypada powiedziec jak sie widzi na ulicy. kiedys widzial mnie rozmawiajaca z kolega z pracy to przyjechal, podszedl do niego i sie zapytal :"masz problem"? moj kolega z pracy ma poczucie humoru ,wiec przyjal to za zart, ale szybko odszedl a ja powiedzialam temu Robertowi ze zachowal sie jak pajac i idiota.Nie wie, gdzie mieszkam, (wie w jakiej okolicy) ale ......no wlasnie ....powiedzial mi dzisiaj ze pojechal sprawdzic ten stadion, a potem zauwazyl ze jest rower przypiety podobny do mojego (chociaz nie byl to moj rower ,ale wspollokatorki)i sie zapytal, czy ten wlasciciel mieszkania, co z nami mieszka czy ma biale auto, czy to jest jego. niezle sie przerazilam , odpowiedzialam ze on nie ma auta. wie gosciu wiec gdzie mieszkam, chociaz sie do tego nie przyznalam.Pyal sie dlaczego nie chce go zaprosic do siebie, non stop chce sie wpraszac do mnie, ja nie chce go zapraszac, bo nie. Mowi wiec ze ze .......sypiam z wlascicielem mieszkania, ktory ma notabene 60 lat!!!!!!!wkurzylam sie niemilosiernie, wyzwalam go od pajacy i plotkarza. Nie wiem, czy dobrze zrobilam, bylo kilka jeszcze dziwnych sytuacji, typu-ten facet paterzy sie na ciebie z pozadaniem , jesli rozmawiam z kims to odciaga mnie za rekaw albo gada mi IDZIEMY JUZ IDZIEMY JUZ...jest to bardzo denerwujace, czy on przesadza???

Gość gość
czy ktos moze mi pomoc odpowiedziec na to pytanie?

Gość gość
Tak, takie wlasnie zachowanie jest zupelnie normalne u czlowieka, ktory cie sledzi. Absurdalne zachowania sa najczestsze u nienormalnych ludzi.

Gość gość
Zgłosić go na policje o nękanie