Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zupa Pomidórowa

Kobiety czy czujecie sie niskie jak tak ile macie wzrostu

Polecane posty

Gość Zupa Pomidórowa

Bo zauważyłam, że to poczucie jest bardzo subiektywne i mają je kobiety i 150 cm i 165 cm

Gość gość
mam 1,68 ale mieszkam w skandynawii i tam kobiety maja min 1,70 czuje sie jak kurd**el

Gość gość
czemu jak kurd**el, a niby po co wymyślili szpilki? załóż takie 12cm i po problemie:)

Gość gość
Mam 162 cm i czuje sie swietnie :) mogło by być troszke wiecej,nie narzekam :)

Gość gość
Ja mam 164 cm i przy wysokich koleżankach (170, 180) czuję się jak kurd**el, przy koleżance która ma 154 czuję się jak babochłop, a przy moim mężczyźnie 184 czuję się jak rozkoszne maleństwo :)

Gość gość
mam 156 cm wzrostu, zakładam wyższe buty to czuję się lepiej ale i tak dużo mi nie dają ;)

Gość gość
Mam 168 Moze nie czuje sie niska ale mogloby byc pare cm wiecej

Gość gość
Mam 176 cm i czuje sie niska gdy pojawi sie obok wyzsza kobieta.

Gość gość
ja mam 156 i moim marzeniem byłoby mieć 162 cm wzrostu :o tylko tyle i byłabym zauważona a wy tyle macie i czujecie sie zle :p

Gość gość
kobieta 160 +10cm szpilki jest idealna

Gość gość
*ptfu, zadowolona :p

Gość Zupa Pomidórowa
Widzę że duża jest rozbieżność. Ja mam 165 cm i zawsze mnie dziwi jak gdzieś słyszę / przeczytam że kobieta o takim wzroście czuje się niska. Ja uważam się za dość wysoką , wzrost mam więcej jak średni i dziwi mnie to jak gdzieś czytam, że to niby niski wzrost

Gość gość
ja mam 152,5 cm i sie czuje z moim wzrostem zle, poza tym widok gorszy na ulicy, zakłądam zawsze buty nieco wyzsze, nie szpilki oczywiscie. Chciałabym miec choc z 5 cm wiecej, choc wysoka chyba bym nie chciała byc, bo babka jak jest taka drobna i kr**** to wygląda fajnie

Gość gość
Czuję się niska przez różnicę wzrostu między mną i moim partnerem, a mam 167cm...

Gość gość
Ja uważam się za dość wysoką , wzrost mam więcej jak średni i dziwi mnie to jak gdzieś czytam, że to niby niski wzrost x x jasne ze to nie niski, tylko typowo sredni, ale jak na forum siedzi jakas gimbaza to pisze głupoty , czesc osób tak ma ze nie widzi w ogóle stanow srednich tylo wartosciuje na zasadzie , ze albo niski albo wysoki, na tej zasadzie to niektórzy okreslaja 180 cm za niski, lol

Gość gość
Mam 156cm i chodze w szpilkach 12 cm. Faktycznie bez szpilek myślę sobie ze moglabym byc wyzsza. Nikt nigdy nie dal mi powodu do tego aby tak myslec dlatego jest ok

Gość gość
ja na kafe przeczytałam że wzrost średni zaczyna się od 175 cm :D zarowno u kobiety jak u mężczyny a ja że mam 165 to jestem kurduplem wręcz i mam wzrost psa rozumiecie?:D

Gość gość
Mam 156cm i chodze w szpilkach 12 cm. Faktycznie bez szpilek myślę sobie ze moglabym byc wyzsza. Nikt nigdy nie dal mi powodu do tego aby tak myslec dlatego jest ok x x to ja bym odradzała tak duze szpilki, bo jak noga mała, to raczej b zle wygląda, musi byc proporcjonalnosc

Gość gość
Mam 165cm. Moj maz 185 i przy nim czuje sie drobna. Na co dzien raczej nie narzekam, na imprezach w szpilkach czuje sie super, akurat

Gość Zupa Pomidórowa
up

Gość gość
mam 173 i chcialabym wiecej