Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem dziewczyną i mam 185 cm wzrostu

Polecane posty

Gość gość

Mam 15 lat, w ciągu tych wakacji urosłam 3 cm. Miałam 182 . A teraz 185. Załamię sie :/ Najgorzej jak jeszczę urosnę. Co mam robic ? Czuje sie jak pinokio na szczudłach. Boję sie że nigdy nie znajde faceta,nikt mnie nie zechce...

Gość gość
Bo jestem za wysoka.

Gość gość
Ale można ci zrobić minete na stojaka i nie trzeba się schylać ..

Gość gość
no jesteś za wysoka, nawet faceci przy 185 to już wyrośnięte chłopy. Ten wzrost radykalnie ogranicza Ci wybór partnera, celuj w takich powyżej 190 cm. I nie wierz w głupoty, że możesz być z niższym facetem, nikt normalny tego by nie zaakceptował.

Gość facet 189cmh
chętnie bym Cię poznał gdybys była z 10 lat starsza

Gość gość
Mam te 15 lat, a w miescie zaczepiaja mnie faceci 20-30 lat czasem 40 i okreslają na 20 lat. jestem naturalną blondynką z niebieskimi oczami :)

Gość gość
Ja zawsze byłam jedną z najwyzszych, i miałam najwieksze powodzenie u karzełków, taki chichot losu... No i męża też mam teraz niższego od siebie. Zaden problem! Nie łam się. To nie koniec swiata. Znajdziesz swego ksiecia, najwyżej mniejszego od siebie! ;-)

Gość gość
Mam te 15 lat, a w miescie zaczepiaja mnie faceci 20-30 lat czasem 40 i okreslają na 20 lat. jestem naturalną blondynką z niebieskimi oczami usmiech.gif" x x to normalne, przez wzrost wyglądasz troche poważniej

Gość gość
Nie rozstane modelka, bo jestem dość biedna i ogolnie. Najgorsze ze butów nie moge prawie nigdzie kupić -43/44 rozmiar ;/

Gość gość
Jak masz warunki to sprobuj w modelingu ja bym sie nie zastanawiala

Gość gość
Nie chce :) nie interesuje mnie moda, modeling itp nigdy nie chciałam byc modelka :) moim marzeniem jest skonczenie szkoly, potem studiów ,kocham zwierzeta,chce być weterynarzem :) potem wesele maż dzieci i bede spełniona :)

Gość gość
nie piepr|zcie głupot, że to mały wzrost...bo on mały nie jest, zwłaszcza, że ona jeszcze bardzo, bardzo młoda, szok ! mój kuzyn ma trochę więcej i jest naprawdę wysoki i chudy, ale ma teraz ze 24 lata :) Tylko, ze to facet ! A u dziewczyny to katastrofa, wymarzone szpile-zapomnij, z totalnym kurduplem umawiać się też przecież nie będzie...to jest/będzie dramat. Ale nie załamuj się dziewczyno, nie mam zamiaru Cię dołować, po prostu piszę prawdę, ale napiszę Ci również, że nawet swoją rzekomo najgorszą wadę, można zamienić w coś pozytywnego, możesz np spróbować sił w modelingu :) Wzrost masz, młody wiek również, nie wiem co z resztą, ale wierze, że źle nie jest, próbuj :)

Gość gość
wspolczuje ci, bo obcasow sobie raczej nie ponosisz. Jam 176cm i jak ubiore obcasy, to jestem wyzsza od wiekszosci facetow

Gość gość
Eee tam, za to musisz mieć ekstremalnie długie nogi.

Gość gość
A ja Ci współczuję,ale nie wzrostu tylko tego,że w naszym kraju niestety będziesz źle odbierana i krytykowana przez zakompleksionych facetów i wredne kobiety. Sama mam 175 cm i często chodzę w butach na wysokim obcasie , zdarzało mi się usłyszeć nieprzyjemne komentarze od koleżanek, że po co mi te buty skoro i tak już jestem żyrafa... Za granicą jakoś nikt z moim wzrostem problemów nie miał , nawet jeśli byłam w krajach gdzie średnia wzrostu jest znacznie niższa niż w Polsce to jednak byłam odbierana pozytywnie. Za to tutaj w Polsce ludzie przyczepią się do wszystkiego, nawet do wzrostu na który nie mamy wpływu.

Gość gość
Mądry nie będzie krytykował, a na idiotow nie trzeba zwracac uwagi...

Gość gość
Dzieki wszystkim :) Podnieśliscie mnie na duchu :)

Gość gość
co za bzdura, że to katastrofa ;-) Ja sama mam 180 cm i to żadna katastrofa nie jest. Moja znajoma ze studiów ma 190 cm przyznam, że pierwszy raz zobaczyłam taka wysoka dziewczynę, ale nic to nie zmienia w jej odbiorze, lubię ją, jest miła i sympatyczna, a facetów powyżej 190 nie brakuje wiec po co robić problemy. Spokojnie, wysokie, szczupłe dziewczyny sa ładniejsze od małych kurd**elków, wyglądają piekniej i dostojniej, ale niestety starzej ;-) Szłam kiedyś z moim kolegą niższym ode mnie, a starszym 5 lat i jedna znajoma mówi o a ty to pewnie jestes sporo młodszy do niego...ha ha ha ;) potem sie śmialiśmy, że on tak niesamowicie młodo wygląda, a prawda taka, że wysoka osoba sie wydaje starsza tak juz ludzie mają w głowach poukładane ;-) Mam znajomych wyższych i niższych i nie ma problemów. Facetów miałam i swojego wzrostu i kilka cm niższych i kilka cm wyższych, nie przywiązuję wagi do wzrostu ;-) Także nie martw się, jak będziesz miała 190 cm to będziesz super wysoką laską i tyle, nie ma czym się martwić ;-)

Gość Emdżi_One
Mam ten sam problem. Ale postanowiłam wykirzystać go na swoją korzyść. Chciałabym zostac modelką. Czy ktoś może mi poradzić jak to zrobić? Mam 15 lat i mieszkam w Warszawie. Dzięki

Gość gość
Emdżi, zgłoś się do Fuku Models, to najlepsza agencja modelingowa w Warszawie.

Gość gość
Mam 181i nosze wysokie obcasy,kto takie wytyczne daje,ze dziewczyna jest za wysoka?Moze to wy nie porosliscie:DUbieraj sie kobieco i nie nos zupelnie plaskich butow,bo duza noga nie wyglada ladnie w takich plaskim obuwiu.Badz kobieca i czesto sie usmiechaj,sama zobaczysz rezultaty:)