Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W pałacu prezydenckim dziś smutny dzień

Polecane posty

Gość gość

Pan prezydent Komorowski zasmucony .Pociesza go pan Nałęcz .Trzeba będzie pożegnać niedługo pałac .Pan Duda nadchodzi .

Gość gość
miłościwie nam panujący ukochany Pan Prezydent mam nadzieje , że zechce kandydować na 2 kadencje wtedy na 100% będzie dalej Prezydentem RP. naród Go wybierze. bo Go kocha. więc nie ma powodów do smutku.

Gość gość
Zobaczymy jak go naród kocha w maju .Hihihihihihi Stary pryk opowiadajacy kiepskie dowc**y i gafa za gafą

Gość gość
A ty gaf nie popełniasz. Ot, taki z ciebie ideał.

Gość gość
duda paskuda nie ma sznsy

Gość gość
Duda - nie rozsmieszajcie mnie. A co z prez technicznycm?

Gość gość
duda ha ha ha z jarkiem przy boku nie ma takiej opcjii.w pałacu mogą czuć się spokojni

Gafy mnie tez siè zdarzają, prezydentowi- nie uchodzą. Ale jak bèdą tak liczyc głosy, jak ostatnio, to chyba utrzyma posadè.

Gość gość
Szkoda, że nie będzie kandydował Pan Robert Biedroń, bo bym na niego zagłosowała. Sympatyczny gość, inteligentny i pracowity, znany powszechnie głównie z tego, że jest gejem, co większości społeczeństwa przysłania jego niewątpliwe zalety i nie pozwala w nim widzieć nic innego. A że nie będzie kandydował, to wiem, bo właśnie został wybrany i zaprzysiężony na prezydenta Słupska, a taki odpowiedzialny człowiek jak Pan Biedroń na pewno nie rzuci nagle jednego stanowiska dla drugiego. To człowiek konsekwentny i jak przyrzekł służyć Słupskowi jako jego prezydent, to będzie tak robił. Zobaczycie! A te wszystkie Dudy-srudy i inne tam, ehhh...