Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie smartfona czy klasyczny telefon ?

Polecane posty

Oba: starego polamanego samsunga ktorego uzywam jako mp3 i do glupich gier, i najmarniejszy telefon z klapka do uzywania jako telefon. Mimo wszystko nie polecam klasycznych telefonow, to takie same badziewia, jak smartfony, tylko mniej funkcjonalne.

Gość gość
Smartfony - zabawka dla gimbazy .

Gość gość
mam z klawiaturą i na symbianie, taki ćwierć smart :D

Gość test123789
ja mam taniego klasyka samsunga i jestem mega zadowolona

''Smartfony - zabawka dla gimbazy .'' Tez bym chciala. Chyba na jakiejs wsi zyjesz, gdzie tylko glupie nastolatki maja odjechane telefony. Mozesz temu zaprzeczac, bo to w zasadzie straszne, ale to prawda.

Gość gość
Smartfon z windowsem i po raz ostatni. Następny będzie na androidzie.

Gość gość
a h/u/j cie obchodzi ciekawska łajzo!

Gość pancernikeu
Wszystkich, którzy mają smartfony zapraszam do naszego sklepu Pancernik.eu. Posiadamy szeroki wybór gadżetów do urządzeń mobilnych. Chętnie doradzimy w ich wyborze. ;)

Gość Glen Benton
Oczywiście że mam smartphona. Nieskromnie dodam, że highendowego, a nie jakiegoś szrota za złotówkę od operatora.

Gość gość
Smartfon to w obecnych czasach rzecz niezbedna Mam na nim dostep do firmowych maili, bazy danych itp Nie wyobrazam sobie jak mozna wykonowac wspoleczesna, biurowa prace, w ktorej ma sie staly kontakt z klientami nie posiadajac smartfona...

Gość MalaGonia34
Ja mam taki telefon jak ten http://odu.pl/6gfi i polecam go również gdyż w ogóle się nie zacina :)

Gość Tobik

A ma ktoś z Was może smartfona od Manty, ponieważ udało im się przygotować kilka ciekawych propozycji w tym wersje pancerne jak Rocky 2, którego używam i jak do tej pory naprawdę daje radę pod względem wytrzymałości oraz zakresem funkcji jakie posiada. 

Gość SkyNet

Szukając nowego telefonu dla siebie, serdecznie zapraszamy do nas na SkyNet gdzie znajdziecie szereg świetnych propozycji w bardzo dobrych cenach i do tego z profesjonalnym wsparciem obsługi klienta. Mamy nadzieję, że zakup będzie udany i do tego zapewniamy również darmową dostawę.