Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ten Adrian wygrał mam talent.. czy naprawdę jest ktoś, kto na niego głosował?!

Polecane posty

Gość gość

To jest absurd, że mam talent po raz kolejny wygrało dziecko. No ale te poprzednie zwyciężczynie, Klaudia czy Magda faktycznie były bardzo dobre i na to zwycięstwo zasłużyły, ale on? W ogóle nie brałam go pod uwagę, nikt z moich znajomych też.. Podejrzewam, że zasługą tej wygranej jest fakt, że chłopak jest z domu dziecka, w dodatku niby taki wrażliwy, płacze. Ludzie na to patrzą.. Ale taka Julka? Ma nieziemski talent, w porównaniu do Adriana jest mistrzynią. Najbardziej szkoda mi lowzar.. Tak się utożsamiłam z tymi chłopakami. Jeju, są świetni. Szczególnie ci dwaj najmłodsi, no po prostu UWIELBIAM. Jeden z tych starszych mógłby być nawet moim chłopakiem, ma to coś. A to, że pochodzą z Czeczenii ich wcale nie wyklucza, wręcz przeciwnie, pokazali coś innego, czego jeszcze NIGDY NIGDZIE nie było. Tak mnie zainspirował ich występ na castingu, że wyczekiwałam półfinału, a teraz finału z nadzieją, że wygrają. No rzeczywiście, każdy kolejny występ podobał mi sie mniej, ale tylko jeśli chodzi o muzykę. Doprawdy muzykę mają świetną, szczególnie podobała mi się ta na castingu, ta dzisiejsza już tak nie ruszała. Jednak mogłabym ich oglądać i oglądać bez względu na wszystko! Powinni wygrać! Oni, albo Julka, albo Berenika. Ale nie, no bo przecież oni sobie poradzą bez wygranej, z Adriankiem mogłoby być różnie.. ;/

Gość gość
Bo ten program powinien się nazywać " Mam złą sytuację finansową, jestem pokrzywdzony" a nie " Mam talent". Jestem znowu rozczarowana.............

Gość gość
Ja tak samo. Jeju, przecież można powspolczuc, ale od pomagania takim ludziom nie jest mam talent, tylko opieka spoleczna, czy coś. Tu nikt nie powinien wiedzieć o uczestnikach nic, może wtedy byłoby fair. Przecież powinien wygrać ten z największym talentem!

Gość gość
Berenika byla nieziemska i acroart i lypsky i Julka swietna... Tego typu programy powinny byc od 18 lat...

Gość gość
Kto to Adrian? Ten co spiewal jako pierwszy i padal wtedy snieg Taki ciemnowlosy na oko lat 13?

Gość gość
Powinna wygrać ta od rury albo ta para od hulahopa. Piosenkarze powinni byc tylko w must be the Music

Gość gość
X factor jest chyba od 16. I dobrze. To tez powinno. Tylko co z takim lowzar..? Przecież są tam i starsi i młodsi.. Nosz k*****. Lowzar miał wygrać:(

Gość gość
Tak, to ten na początku. Szczerze mówiąc wydaje mi sie, ze jego występ byl jednym z najgorszych, albo i najgorszym, choć właściwie wszystkie były świetnie, oprócz niego, no wiec chyba najgorszym.. W sumie samoloty nudne, ale pewnie widowiskowe jest oglądanie ich na widowni.

Gość gość
Żaden kto ŚPIEWA, nawet ładnie nie powinien wygrać. Jest całe mnóstwo programów o werbowaniu ładnych głosów. KUTWAA>>>> czy nikt nie rozumie znaczenia MAM TALENT ? Ładne śpiewanie nie wystarcza, chyba, że w tym śpiewaniu jest jakaś nowa nie znana nikomu technika czy modulacja, którą inni docenią,

Gość gość
dlaczego w Was tyle jadu? nigdy nie bylam za "urzekla mnie Twoja historia", ale w przypadku tego chlopaka mam odmienne zdanie. nie ma nikogo na swiecie oprocz siostry. postawcie sie w jego sytuacji gdbyscie w tak mlodym wieku stracili matke? chlopak moze nie wystapil rewelacyjnie, ale ciesze sie, ze on wygral. pieniadze chociaz ulatwia mu start w zyciu. Juz wiele krzywd go spotkalo w tak mlodym wieku. widac, ze madry i rozsadny, nie zmarnuja sie te pieniadze.

Gość gość
Głosowałam na Adriana bo sama jestem z domu dziecka, ale mnie ktos dał szanse i potrafię sobie wyobrazic jak wyglądałoby moje zycie gdyby tak nie było Poza tym Adrian urzekł mnie tym jak śpiewa, wiem ze wygrana pomoże mu w dalszym rozwijaniu jego talentu, pomoże także jego siostrze, moga kupić mieszkanie i zamieszkać razem Czego pragnąc więcej ? Choć jedno marzenie moze dziś sie spelnic

Gość gość
Po pierwsze od zawsze drazniło mnie w tym programie ze wystepuja tam wokalisci. Po drugie skoro już są to są. Po trzecie chłopak fajnie spiewał ale co z tego ? gdyby nie program to myslicie ze ktos by sie nim zajał? ktos go popchnał, ktos wypromował> bez układów , układzików? Mysle ze dobrze sie stało ze to On własnie dostał te pieniadze, osobom z normalnych domów tez trudno cos osiagnac , czasami nawet kasa nie pomoze, ale takim osobom trudniej dwa razy, bo one nawet w siebie nie wierza...

Gość gość
Na stronie TVN masa hejtowac na Adriana, aż dziw ze tu go jeszcze nikt nie skrytykował Osobiście cieszę sie ze chłopak dostał szanse by odmienić swój los

Gość gość
Kurwa, zagłosowałam na niego ale pijana jestem i numerki mi się pomyliły

Gość gość
Już na emamie zalozyłaś wątek. Po co się powtarzasz?

Gość gość
Ale pieprzycie... mówicie, że zagłosowaliście, bo z domu dziecka. A ten program nie jest o tym kto wzbudzi większe współczucie! Od tego jest TVN nie jesteś sam! Kibicowałam Lowzarowi, bo byli z***biści :( ale musiał wygrać jakiś pokrzywdzony przez los...

Gość gość
Wygrał bo dostał sie do finału i ludzie na niego głosowali, masz z tym problem ? Oglos marsz 13 grudnia

Gość gość
głosowali ludzie?hahahaha od dawna wiadomo ze to nie sms-y decydują,obudz sie