Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ignoranckie zachowanie mojego już ex chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Zerwałam z moim chłopakiem z którym byłam raptem 3 miesiące ponieważ zdarzało mu się dość często wystawiac mnie do wiatru. Owy chłopak to mój wieloletni przyjaciel który kocha się we mnie od jakis 7-8 lat. Dałam mu w końcu szansę bo coś poczułam do niego. ogólnie rzecz biorąc nalezy on do osób lekko nieogarniętych, dlatego tez na niektóre jego zachowania przymykałam oko. Przejdzmy jednak do konkretów. Mój były zaczął prace w delegacji akurat jak zaczelismy byc razem. Przed 4 tygodniowym wyjazdem nie pozegnał się ze mną, przyjechał po tych czterech tygodniach i sie ze mna nie przywitał bo umówił się na picie z kolegami. Na następny dzien umówił się ze mną na wieczór i dopiero wieczorem napisał mi czy nie bede zła jak to przełożymy bo on jest po wczorajszej popijawie zmeczony pozatym caly dzien spedził na zakupach itp i poprostu opadł z sił. Poczułam se przez niego niedoceniona, zlekceważona i nieważna. Napisałam mu ze nie odczuwam zeby był mną zainteresowany i zeby mu zalezało bo na wszystko ma czas ale nie zeby sie spotkac ze mną i dodałam ze lepiej jak pozostaniemy przyjaciółmi. ...

Gość gość
Wykastrowalas go 'badzmy przyjaciolmi'. Brawo! :)

Gość gość
Popieram :) tez bym tak zrobila

Gość miliwia
facet ewidentnie jest frajerem. Dobrze autorko postąpiłaś, jezeli ktos nie ma dla nas czasu to trudno. Lepiej jest odejść niż co chwilę przeżywać kolejne rozczarowanie