Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dylemat

Czy dziewczyna która kiedyś była puszczalska i łatwa

Polecane posty

Gość mam dylemat

może się zmienić i zostać póżniej dobrą żoną, prosze o wasze doświadczenia i opinie

Gość gość
nie wiem, nie spotkalem takiej. dla mnie wszystkie byly zaszyte i trudne.

Gość mam dylemat
podbijam

Gość gość
co to za slowo puszczalska? ile ty masz lat?

Gość mam dylemat
Gość 0:16 o co Ci chodzi?

Gość gość
'DIewczyny sa troche glupiutkie i czasem lecą na byle co ale jesli sie zakochają to zrobią wszystko dla ukochanego. ' Tjaaa..... Większość tych łatwych i wyuzdanych, perwersyjnych jak znajdzie tego jedynego to udaje przed nim grzeczną panienkę. W kakao po ślubie i inne bzdety, bo co sobie pomyśli, że ma laskę dziwkę, a to przecież nieprawda. Tzn. kiedyś lubiła zlizywać spermę na baletach z deski klozetowej, ale ten jedyny to musi ją szanować.

Gość gość
a czy to samo dotyczy facetow?czy ktos kto w wieku 20+w weekendy budzil sie co tydzien w innym lozku, czasem tak urzniety ze nie patrzyla na wyglad byle tylko seksik byl, moze po 30 sie zmienic?

Gość gość
Mądrzeje się z wiekiem ale nikt Ci gwarancji nie da:)

Gość Androgen
Boisz się, że będzie myślami wracać do tego, co ją najlepiej wydymał? Postaraj się byś to ty był ten najlepszy, wtedy będzie myśleć tylko o tobie. ;-)

Gość gość
niektórzy tylko się starzeją

Gość gość
gosc 8 15 co za dno z ciebie

Gość gość
W szkole średniej muałem koleżankę ktòra lubiła się bawić zmieniła się w osratnuej klasie przestała ubierać się wtzywająco i spotykać z ruwieśnikami....tylko że to były trochę pozory bo spotykała się wieczorami z facerami (wyszło to po kilku latach hak zaszła z jednym z nich w ciąże) ma z nim dzieci ona ma teraz 41 lat a on 61. Facet hest bogatym facetem i takim już wtedy był więc poprostu dziewczyna ustawiła się . Nue miżna powiedzieć że to była zmiana w sercu...raczej potrzeba pirtfela.

Gość mam dylemat
Ciężko tu coś sensownego przeczytać...

Gość gość
mam taka znajoma, lubila te sporty jak malo kto :P ale odkad weszla w powazny zwiazek to jest nietykalna :) sa juz malznestwem ze swoim facetem i widac ze poza nim swiata nie widzi. az ciezko nam bylo uwierzyc ale takie sa fakty

Gość mam dylemat
W jakim wieku wyszła za mąż i się ustatkowała?

Gość gość
wierzysz w bajki?

Gość gość
A pewien jesteś, że była puszczalska i łatwa? może tylko ktoś zazdrosny, kogo odrzuciła, albo ktoś kogo kochała wystawił jej bez powodu, złośliwie taką opinię, a taka opinia żyje potem swoim życiem i wlecze się za dziewczyną przez świat całe życie. Sprawdź zanim osądzisz :-)

Gość gość
Masz jakiś niedorozwój?

do: mam dylemat Pracowałem jeszcze na studiach jako szef bramki w tamtym okresie poznałem srodowisko prostytutek w jednym z duzych wojewodzkich miast I powiem ci tak pomimo ze to sa dziewczyny z naprawde ciezka przeszloscia sa dzisiaj super matkami i zonami bo trzymamy kontakt juz od 20 lat Wszystkie ktore znam nawet pracujac marzyly o wielkiej milosci i jakos tak im sie zycie poukladalo ze wczesniej czy pozniej ja znalazly Dzisiaj sa dla swoich mezow: 1. W 100% wierne 2 Super kochanki 3. Prawdziwe kaplanki domowego ogniska 4. Czule i madre matki Wiec daj swojej kobiecie szanse i zobacz jaka jest czy sie stara byc taka jak te moje kumpele bo wiekszosc kobiet w glebi serca zawsze marzy ze wktoryms momencie zycia pozna tego wlasciwego mezczyzne i wtedy daja z siebie wszystko a przeszlosc pozostaje tylko czasami trudna przeszloscia A Milosc zmienia kobiete wyciaga z niej to co najlepsze:):):) xxx

Gość gość
Wilk głąbie,przecież ty ledwie zawodówkę skończyłeś,z łaski pedagogów. Spieprzaj dziadu na swoje głupawe temaciki. Zakompleksiony łamaga życiowy. Klient opieki społecznej,non stop przy kompie.

"Dzisiaj sa dla swoich mezow: 1. W 100% wierne 2 Super kochanki 3. Prawdziwe kaplanki domowego ogniska 4. Czule i madre matki" x To o niczym nie świadczy, są kobiety które mają to wszystko a w środku i tak są d****** Są nawet takie które nigdy nie były łatwe a ciągle o tym marzą mając męża i rodzinę. Po co udawać, po co pisać brednie pozbawione głębszych refleksji? Klucz leży tam gdzie nikt go nie widzi.

Gość gość
A gdzie leżą konfitury?

Gość gość
komedia...

Gość gość
Co wy wszyscy chcecie od wilka?

Gość gość
kufa kufą zostanie

Gość gość
Oczywiście, że mogą się zmienić, bo człowiek zmienia się przez całe życie - niech ludzie sobie mówią, że jak czegoś się zasmakowało, to będzie się do tego wracać, ale to nieprawda, bo każdy człowiek jest inny i jest w stanie zmienić się w każdym możliwym kierunku. Na odwrót niestety też - ja kiedyś byłam bardzo wierna, ale po pewnym czasie zaczęłam sypiać z innymi facetami za plecami mojego chłopaka (z którym nie jestem już). Jakkolwiek byłoby to obrzydliwe, co robiłam, to jestem dowodem na to, że każdy może się zmienić.

Gość gość
chyba ze na gorsze to wtedy tak

Gość gość
jak się ku...two ma we krwi to do końca życia to nie przechodzi jak katar