Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość widzinia

ciaza6 tydzienod zapłodnienia

Polecane posty

Gość widzinia

czesc dziewuszki mam takie pytanie była na usg w czwatrek weszłam o 14:41 i powiedziała mi że jest jajeczko płodowe ale puste nie widzi zrodka ale dodam że na tym zdjeciu usg jest podana inna godzina taka 11:17:53 a ja weszłam dopiero do gabinetu o 14 41 jak to mozliwe

Gość gość
Może miała złą godzinę ustawioną na USG;p a pustym jejeczkiem płodowym się nie przejmuj..ja też bylam w 6 tygodniu i też mi to samo powiedziano..przestraszyłam się okropnie bo wiedziałam czym to sie może skonczyć..po wizycie doktorka kazała mi lezeć i za tydzien sie pokazać i na kolejnej wizycie okazało się że widać zarodek i serduszko zaczeło bić..:) teraz jestem juz prawie w 8 miesiącu i już niemogę się doczekać rozwiazania:)

Gość gość
6tydz. od zapłodnienia to 8tc licząc od ost. okresu. Powinno być widać zarodek już ale może masz przesunięcie owulacji i do zapłodnienia doszło poźniej. A ten wiek ciąży to na jakiej podstawie został określony -wg usg czy po dacie ost. okresu?

Dokładnie 6 yg od zapłodnienia to 8 tydzień. Pewnie ci kazała przyjść za 2 tyg? Jak wtedy nie bedzie zarodka to dopiero mozna mówić o pustym jaju.