Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wypuszczajcie dziecii na podwórko media nas okłamują

Polecane posty

Gość gość
Mówili w tv że jakiś wariat obdzwonił przedszkola w Poznaniu bodajże i ostrzegał przed chmurą radioaktywną. Już wiadomo kto to, jakaś szurnięta baba z kafe.

Gość gość
Może w tym przedszkolu bardziej stosują się do zaleceń sanepidu, nie wiem jak jest w innych. To ja mam się leczyć, że sanepid wstrzymał spacery? Przecież to nie jest moje zalecenie, tylko sanepidowskie :)))

Gość gość
z czarnobylem tak samo było "czemu rząd miałby nas nie informować" och ach, a jak się skończyło dobrze wiemy

Gość gość
To nie dotyczy Poznania. I to było podane drogą służbową.

Gość gość
Kobieto nie pisz głupot, bo jak wspominałam wcześniej pracuję w sanepidzie i nie ma żadnych zaleceń!

Gość gość
No właśnie napisz z jakiego jesteś województwa, bo ja jestem z lubelskiego. Pracownik sanepidu

Gość gość
Spoko od września nie wychodzilam z dzieckiem na spacery okazali sie ze mam depresję od 2 tygodni biore leki i od tygodnia znowu wychodze na codziennie spacery to o jakiejś radioaktywnej chmurze piszecie noooosz k******a

Gość gość
haha jedne przedszkola stosują się do zaleceń sanepidu a inne nie haha dobre sobie. Kobieto weź się lepiej za jakąś robotę !

Gość gość
No i widzicie głupia krowa nie napisze w jakim mieście wydano takie zalecenia. Lecz się babo!

Gość gość
Durna pipo przeczytaj wywiad, który tu wkleiłam. Rząd niczego nie zataił, bo sam k***a nie wiedział. Skapnęli się, że coś jest na rzeczy przez anomalie w pomiarach. Co za jełopy :-o. Wiesz ile było przeprowadzonych prób nuklearnych ? Tysiące ! I część bardzo blisko naszego kochanego kraju. I jakoś nie srasz w gacie z tego powodu. Ale jak jest informacja prosta i przejrzysta, że żadnego zagrożenie nie ma siejesz zamęt. Lecz się , bo gorszy wpływ na nasz organizm mają pestycydy i syf, który spożywamy.

Gość gość
Desperatka pewnie szuka wytłumaczenia dlaczego na jej widok mężowi nie staje :D Pewnie to przez radioaktywną chmurę :D

Gość gość
i tak wszyscy umrzemy na raka, więc co za różnica obecnie wymiera przedwojenne pokolenie, ostatnie które dożywa 80-90 lat ich dzieci żyją już o co najmniej 20-30 lat krócej od nich

Gość gość
No i poszła sobie głupia prowokatorka. Nawet nie wie z jakiego województwa jest.

Gość gość
krocej...a jak sie to ma do informacji o wydluzeniu sredniej zycia, skoro jest wiecej osob dozywajacych 100 lat? ja znam co najmniej 7 osob w przedziale: 98 - 105 :) i przezyli wojny i czernobyl i tylko zielona wyspa tuska ich dobija :)

Gość gość
Chyba już schowała się w schronie i dlatego nie odpowiada :P

Gość gość
hej tu autorka. Dziewczyny moja wypowiedź to nic innego jak informacja i możecie sobie zrobić z tą informacją co żywcem chcecie. Nie chciałam ani zasiać paniki ani sprowokować do głupiej dyskusji tylko poinformować tych, które nie wiedzą a dopuszczają taką możliwość. Media pompują w nas bzdury a nie ukazują tego co dzieje się naprawdę dlatego pogłoski o takim niebezpieczeństwie rozchodzą bez pomocy mediów.

Gość gość
i ja nie piszę że trzeba chować się w schronach tylko po prostu nie wypuszczać dziś na podwórko, to nic wielkiego

Gość gość
to ile jeszcze czasu ta chmura będzie przechodzić przez Polskę,bo w piątek już na kafe pisała taka jedna,że miała przechodzić nad Poznaniem między godz 11-19 :D :D

Gość gość
tu nie chodzi o samą chmurę ale o największe ewentualne skażenie powietrza radioaktywnym jodem a dokładnie izotopem I-131

Gość gość
wejdźcie na stronę instytutu fizyki umcs i tam macie pomiar na bieżąco

Gość gość
Jak wybuchł Czarnobyl, to w Belgii i Niemczech mówiono o skażeniu. Teraz nie. W Zaporożu nie było awarii związanej z promieniowaniem.

Gość gość
Głupia babo jakiego miasta jesteś? Co nawet boisz się napisać ?

Gość gość
To prowokacja nawet nie ma co z durną babą dyskutować

Gość gość
Międzynarodowa zmowa milczenia mająca na celu wytrucie ludnosci polskiej. Stoi za tym masoneria, ludzie mie spacerujcie, ratunkuuuuu

Gość Apokalipsa2014
A w radiu maryja tez nic nie mowia o skazeniu? Wierzyc sie nie chce ze nawet nasze katolickie polskie mędia daly sie wciągnąć w ten spisek i nie podaja prawdziwych informacji. O prawdziwych rozmiarach katastrofy wie tylko jeden sanepid w kociej wólce i dyrektorka przedszkola w......no wlasnie gdzie? Bo dowiedziala sie od kolezanki kuzynki szwagra wuja. Schodzę do schronu