Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jack_orlando

ile kosztuje pomoc domowa?

Polecane posty

Gość jack_orlando

Witam wszystich, zastanawiam się nad zatrudnieniem pomocy domowej, ale nie mam zielonego pojęcia ile może to kosztować. Chodziłoby o sprzątanie mieszkania 40m2 raz w tygodniu (warszawa). Mieszkanie w bardzo dobrym stanie, nowe, więc nie ma akcji pt. 5letni tłuszcz w kuchni itp;) orientuje się ktoś może ile za takie sprzątanie raz w tygodniu się płaci? może też macie jakieś swoje uwagi/sugestie jak znaleźć taką osobę. Wiem, że są ogłoszenia, ale, może nie słusznie, trochę mam obawy. Mieszkam sama, więc musiałabym zostawiać klucze pomocy domowej, której przecież nie znam... Jak Wy sobie radziliście? jesteście w domu jak ktoś sprząta czy zaufanie 100% i jesteście wtedy w pracy? będę baardzo wdzięczna za wszelkie uwagi:)

Gość gość
mieszkasz sama i taki bajzel robisz, żeby tego nieogarnąć? Stówka za jednorazowe sprzątnięcie.

Gość jack_orlando
tak, mieszkam sama i robie bajzel... takie dziwne? nic o mnie nie wiesz, ale oceniać jest najłatwiej.

Gość gość
ja bym nie chciala by mi obcy w rzechach grzebal

Gość gość
jeśli to ma byś sprzątanie stałe to raz w tygodniu, 3 godziny, 20 zł za godzinkę jeśli jednorazowe z myciem okien - 5 godzin, 150 zł