Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anaaulinka

prywatna lista tępych strzał

Polecane posty

Gość anaaulinka

oto moja prywatna lista 1. wilk-oczywiście poza konkurencją 2. nowy-trudno o większego buraka i tchórza 3. duch-no comments 4.najszybszy-brak jakichkolwiek przejawów myslenia 5.doktor-notoryczny kłamca 6.smof-stary onanista 7.kredek-jw 8.mees-chyba nie wie gdzie wszedł 9.androgen-czyli ten co myśli, ze myśli jajami 10. oczywiście kazdy gość-bez waszej światłej obecności to forume zeszło by na psy

Gość gość
Widac ze liste ukladal jakis zawistny facet który zazdrosci tym wymienionym ze maja wieksze niz on powodzenie u kobiet :P

Gość gość
Gemeover,,wyrywa" d**eczki na rooochanko

Gość gość
11. Blednygosc - slini sie do kazdej i ujawnia prywatna korespondencje

przez tępe strzały myślałem, że należy rozumieć babskie pierdoły co gadają całymi dniami o niczym a tu takie zaskoczenie :classic_cool:

Gość anaaulinka
Przyznaje sie bez bicia, jestem facetem, bardzo zakompleksionym, mam malego ptaszka, puste skorupki po jajkach itp. itd. wiec staram sie odwrocic od siebie uwage, a skierowac ja na tych, którzy ciesza sie ciaglym zainteresowaniem kobiet. Bo jestem strasznie zazdrosny, zadna nie chce ze mna pisac, wybaczcie, chwila slabosci :-D

anulinka, jak chcesz to napisze do ciebie :) ja jestem kobieta ale nikt mi nie wierzy. bedziemy sie wzajemnie wspierac. nie przeszkadzaja mi twoje puste skorupki.. bedziesz do mnie pisal w spodniach naciagnietych na tylek :classic_cool: frida