Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chora umysłowo matka

Polecane posty

Gość gość

często się kłócę ze swoją matką ,dodaję ,ze ma 60lat ,zachowuje się jak hiopokrytka ,wyzywa mnie od kurw ,szmat ,nie ma do mnie szacunku ,strasznie się zachowuje w stosunku do mnie ,zaznaczam ,ze się bardzo do mnie rzuca jest agresywna ,ciagle mi kaze się w domu wyprowadzić niestety nie mogę ,bo studiuję i nie mam takiej możliwosci ,dodaję ,ze jesli jej zwrócę na coś uwagę to się strasznie rzuca ,jestem bezradna aa zarazem załamana aż się płakać mi chce ,wykancza mnie , co radzice w mojej sytuacji?

Gość gość
dobre masz te studia? jak nie to rzuć i zacznij zarabiać a następnie się wyprowadź, bo za kilka lat będziesz w tym samym miejscu co obecnie mimo posiadania papierka

Gość gość
utop się młoda qrewko

Gość gość
matka bez powodu cię nie wyzywa. widocznie się łajdaczysz na prawo i lewo i robisz wstyd starszej kobiecie, która cie wychowała

Gość gość
no gdzie bd ze studiów rezygnować ;-) nigdy ;-) sam utop swój łeb baranie zasrany

Gość gość
Nie jestem Żadną Kurwą !!! nie znasz mnie to nie oceniaj !!! jak jej się w łeb jebie to nie moja wina , z nikim się w domu nie zgadza to chyba ona coś ma z głową aa nie ja ,jestem porządną dziewczyną ,ambitną i wykształconą i ona nie dorównuje do mojego intelektu .

Gość gość
i dlatego piszesz "rzuca się do mnie" ?! jak ty zdałaś maturę ? zapamiętaj sobie, gdyby nie twoja matka to g byś miała

Gość gość
i dlatego piszesz "rzuca się do mnie" ?! jak ty zdałaś maturę ? zapamiętaj sobie, gdyby nie twoja matka to g byś miałaa -->>>idz się pierdol ,pojebana jesteś ,co Ty idiotko mi tu piszesz ,wkurwiają mnie tacy ludzie......

Gość gość
a mnie wkurwiają takie pyskate idiotki, które są głupie a wydaje im się że są taaaakie dorosłe

Gość cafedelmar
Dlatego jak mam jakis problem nigdy nie pisze na takich forach na zadnych forach dziewczyno masz problem porozmawiaj z przyjaciolka kolezanka lub z kims z rodziny jesli noe masz takiej mozliwosci to na pewno nie szukaj porad tu bo ci ludzie sa poje..... czekaj tylko na kogos takiego zeby mu d***b.... bardziej i cie wkur....