Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karlkarlkarla

Mam już trójkę dzieci!

Polecane posty

Gość fistaszekimisiu
Dzięki za odpowiedź, cały czas czekałam. Nie mam w zasadzie odraniczonych funduszy, ale no bez przesady, żeby fotelik 2000 zł kosztował, ale powiedz mi ile ty za RodiFix i CabrioFix zapłaciłaś. Ja miałam dla starszej najpierw Nawington, potem Roemer King i ten pierwszy sprzedałam, ale drugi zostanie dla młodszej, szukam właśnie tego pierwszego nosidełka-fotelika. Powiedz, jeśli możesz. A wózek ja będę miała Mutsy Evo, kolor ten taki chabrowy.

Gość karlkarlkarla
Też bardzo mi się podoba ten Evo, nawet się poważnie zastanawiałam, czy potem kupić Evo, czy Murę, ale w końcu wybraliśmy Murę, ale różnicy między tymi dwoma nie ma wielkiej, wygląd tylko troszkę inny, a tak to samo wszystko, koła piankowe, mała spacerówka itd. Za Maxi-Cosi RodiFix zapłaciliśmy ok. 400zł, a za Cabrio Fix 600zł i baza Isofix ok. 700zł, ale już z bazą 5 gwiazdek bezpieczeństwa w testach ADAC, ale bez tez dużo bo 4. Mi bardzo zależy na bezpieczeństwie dzieci i lubię też takie gadżety różne.

Gość gość
Wiesz ciesze się, że komuś się udało...doceniaj na prawdę to co masz i bądź wdzięczna za tak wspaniałe życie, nie każdy ma tyle szczęścia, albo może nie każdemu się tak układa...