Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wchodzić w to

Polecane posty

Gość gość

Hejka. Mam dylemat. Otóż od pewnego czasu kumpluję się z pewnym facetem. Bardzo mi się podoba i chciałabym czegoś więcej, ale jest coś, co nie daje mi spokoju. Mianowicie to, że na samym początku naszej znajomości był zauroczony moją kumpelą i w ogóle się z tym nie krył. Potem co prawda ona dała mu kosza, a my zbliżyliśmy się do siebie, ale wspomnienia pozostały. Zarówno ona, jak i dwie pozostałe kumpele kibicują naszej znajomości, tylko że ja wciąż nie jestem pewna tego, czy jest sens się angażować...

Gość gość
Co byście zrobili na moim miejscu?

Gość gość
Odpowie ktoś?

Gość gość
mysl o sobie a nie o tym co pomysla inni. czy Tobie sie podoba? jak tak to idzi w to, jak nie to nie idz. Twoje zycie I Twoja sprawa czy Tobie chlopak pasuje czy nie. chocby caly swiat byl przeciw wam jesli chcecie byc razem to badzcie, a chocby caly swiat chcial byscie byli razem a wy nie chcecie to nie badzcie - proste I logiczne. Tobie nigdy sie nikt wczesniej nie podobal? nikt Ci nie dal kosza?

Gość gość
Twoje zycie, Twoja sprawa.Kazdy ma inne poglądy.Powinnas kierowac sie swoim rozumem..

Gość gość
Ja bym nie wchodzila. Bo skoro to kumpela, to pewnie zawsze bedzie gdzies w poblizu, wiec trudno o kompletny spokoj, ze jemu juz na jej widok nie piknie (albo nie stanie).

Gość gość
Mam swój rozum, zastanawiam się po prostu, czy moje obawy są słuszne. Boję się, że on interesuje się mną tylko dlatego, że kiedyś był zauroczony jej osobą. Tymczasem mnie rola zapchajdziury nie odpowiada.

Gość gość
A wzięłaś pod uwagę, że może on z braku laku na razie trzyma się Ciebie, aby być blisko niej? Skoro to Twoja kumela jest.

Gość gość
Niestety też bym się obawiała, że spotyka się ze mną by być bliżej niej i pewnie bym odpuściła.

Gość gość
Dziwnie, ze sie tak szybko przestawil z jednej na druga. Troche podejrzane.

Gość gość
a moze macie po 16 lat I jak to w gimbusowym swiecie milosc przychodzi I przechodzi kilka razy do roku?

Gość gość
Wzięłam i stąd też pytam. Nie jesteśmy żadnymi gimbusami, a dorosłymi ludźmi. Przynajmniej ja.

Gość kiks_
jesli nic o niej nie mowi, nie ma zadnych podstaw... to czemu nie 'zaryzykowac'? nie ma sie co zastanawiac :)

Gość gość
Jak to nie ma co sie zastanawiac? A potem placz i lament do poduszki? Lepiej poobserwowac chlopaka jak sie zachowuje, gdy gdzies obok kreci sie ta kolezanka, czy mu oczy lataja na nia, czy jej nadskakuje itd. Poobserwowac jego aktywnosc na fejsie (lajki, komentarze itd.). Jesli cokolwiek wzbudza zastanowienie, to odpuscic sobie. Jesli wszystko zdaje sie byc w porzadku, mozna dac mu szanse, ale tez nie tracic czujnosci od razu. No i nie wiemy co to za kolezanka. A jak jej sie razu jednego odwidzi i sobie o nim wspomni w innych klimatach? Roznie bywa.

Gość gość
Wiele lat temu facet najpierw startował do mnie,ale nie byłam zainteresowana. Zaczął wiec spotykać sie z moja koleżanka. Teraz od 20 lat SA bardzo szczęśliwym malzenstwem. Tak ,wiec sprobuj..