Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silence980210

dieta jabłkowa

Polecane posty

Gość silence980210

Zakładam ten temat, bo od jutra startuję z dietą jabłkową i chciałam zapytać, czy ktoś nie chciał by się przyłączyć.. przez 4 dni je się tylko jabłka, pije wode i zieloną herbate bez cukru... można schudnąć 3kg. Jak dobrze będzie mi szło, to postaram sie wytrzymać tydzień, ale na razie zostane przy tych 3 dniach. Przed świętami przyda się trochę zrzucić, żeby ładnie się prezentować.. przyłącza się ktoś? :)

Gość silence980210
Mała korekta, zostaję na razie przy 4 dniach, nie 3 :)

Gość gość
Przed świętami 3 kg w dół, a po świętach 7 w górę. Najgorszy moment na taka dietę głodówkę wybrałaś.

Gość silence980210
@gość: jak masz zamiar w święta wp*****lać jak świnia, to sie nie dziw, że przytyjesz 7kg. Ja w święta zjem kawałek ciasta, odrobine sałatki, a tak to warzywa i owoce... i jak się chce, to się da święta spędzić zdrowo, nie trzeba od razu tyć. Podejrzewam, że skoro tak mówisz, to masz problem ty ze sobą, bo nie umiesz się oprzeć. Ja w przciwieństwie do niektórych nie siedze i nie czekam na cód, tylko próbuje działać. Więc jak masz zamiar podcinaćmi skrzydła, to możesz znikać stąd! Dziękuje za uwage.

Gość gość
Spokojnie, skąd ta tyle agresji.

Gość silence980210
@gość: Po prostu nie toleruję takich komentarzy i nie prosiłam nikogo o opinię na ten temat, tylko pytałam, czy ktoś się przyłącza..