Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o ludziach,którzy nie kąpią się przed snem?

Polecane posty

Gość gość
Znam takiego jednego 45 letniego starego capa, co chwali się, że kąpie się tylko raz w tygodniu i dodaje, że przecież i tak nie śmierdzi, to po co uzywać dezodorant. :O Ale oczywiście spod pachy mierdzi od niego tak cebulowo a fuj

Gość gość
No właśnie te argumenty "przecież nie śmierdzę" a własnego smrodu się nie czuje :>

Gość az wstyd
Moj byly maz potrafił się nie myć kilka dni spać w ciuchach i rano wstawal w tym samym i szedł do pracy. Nie wspomnę o zębach. W końcu kopnelam w tylek brudasa bo nie dość ze mi było wstyd za niego to jeszcze ludzie gadali. Najgorsze to ze mial okropny zapach z buzi i żółte zęby.

Gość gość
jejku,fujjjjjjj

Gość gość
wolę mieć skórę wysuszoną od wody niż śmierdzieć, zresztą są balsamy od tego,żeby nawilżyć ciało.

Gość gość
nie wierzę, że ktos kładzie się do łóżka bez prysznica.

Gość gość
Też znałam takiego brudasa. Potrafił tydzień przechodzic w jednej bluzie i nie wynikało to w żadnym wypadku z biedy , bo ubran mial duzo i wczesniej jakoś potrafił chodzic w innych. Zębów tez nie mył. Doszło nawet do takiego incydentu,że kumple założyli na facebooku wydarzenie "Zbiórka na nową bluzę dla X"

Gość gość
ciekawe dlaczego lekarze każą kąpać codziennie noworodki i niemowlaki, a ich skóra przecież jest szczególnie podatna na wysuszenia, bo sto razy delikatniejsza niż dorosłego

Gość gość
mi lekarka ówił, że niemowlę kąpać co 2 dni a pupę i zgięciach przemywać

Gość prawictwo pospolite 125
nie wiem czemu ma służyć ten temat ? Kazdy kapie sie tak często jak uwaza za sluszne Ja biorę pryszcznic 4 razy w tygodniu i nie mam zamiaru częściej .. Po pierwsze oszczedzam na wodzie po drugie nie mam dziewczyny , wiec nikomu to nie przeszkadza..

Gość gość
ja znam rodzinę ,w której dzieci kąpią się w wodzie jedno po drugim

Gość gość
dla mnie to jest nie do pomyślenia nie mówię żeby codziennie leżeć 30 minut w wannie ale chodzi codzienny prysznic i mycie całego ciała

Gość gość
ten temat ma służyć dyskusji, jak każdy inny na kafe, wyrażeniu swoich racji i opinii ,każdy ma do tego prawo i po to jest ten portal

Gość gość
Ja się kąpię co dziennie, w lato nawet 2 razy dziennie wchodzę pod szybki prysznic.

Gość gość
wzięcie czterominutowego prysznica kosztuje ok. 50 gr.Naprawdę szkoda wam tego 50 gr czy tych czterech minut , że nie robicie tego codziennie?

Gość gość
ja też w lato biorę prysznic więcej niż raz dziennie

Gość gość
pryszcznic to około 1 zł , zwlaszcza jak woda jest podgrzewana , ciepła .. Zimny pryszcznic kosztuje mniej

ja brałem pryszcznic w piątek i dzisiaj też będe brał za godzine

Gość gość
ha ha a moi znajomi w domu kąpią się raz,dwa razy w tygodniu, a jak wyjadą na wczasy to codziennie, bo za darmo!!!

Gość gość
mi szkoda ręcznika

u mnie to srednio wygląda niedziela , wtorek, czwartek , sobota poniedziałek , sroda, piatek i tak w kółko.. I czesciej nie bede , bo mi pasuje tak jak jest .

Gość gość
ja pierniczę, co za brudasy nic dziwnego że w komunikacji miejskiej śmierdzi

Gość gość
w lato czasem biorę letni/chłodny prysznic i 3, 4 razy dziennie jak jest straszny upał i się pocę. ale w ciągu roku, jak siedzę w domu i sie nie spocę to nie biorę. wam na pewno nie nasmrodzę, bo tak jak pisałam przed wyjściem z domu zawsze się myję. aha, będąc w związku i śpiąc w 1 łóżku z kimś myję się codziennie i nikt nie musi wiedzieć nawet, że jak przez weekend jestem sama i nie wychodzę z domu, to się czasem nie myję. a są osoby, które nawet jak się umyją, to poca się jak świnia i śmierdzą, więc nie mierzcie wszystkich własną miarą. ja się pocę rzadko, a jak już to rzadko taką śmierdzącą cebulą.

Gość gość
mądrzy ludzie żyją w brudzie!!!

Gość gość
A co sie dziwicie du|pki forumowe ze ludzie sie myją rzadko, pensje 1200zł to trzeba oszczędzać aby przeżyć, jak żeście takie MUNDRE to dajcie im pomoc finansową yełopy

Gość gość
Na zachodzie wszyscy biora prysznic rano, rzadko wieczorem, i nie wyobrazaja sobie nie wziac prysznica przed wyjsciem do pracy. Rozumiem to, w koncu tez myja sie min. raz dziennie, wiec to chyba kwestia zwyczajow.

Gość gość
kąpiel to dłuższe siedzenie w wodzie nie kąpiecie się, tylko bierzecie prysznic

Gość gość
Na zachodzie zarabiaja 1200zł w tydzień yełopy, wiec ich stać, djacie Niemcowi 400euro na miesiąc to tez będzie oszczędzał wy nieuki jedne

Gość gość
Zawsze można oszczędzić na czymś innym zamiast życ w takim smrodzie...

Gość gość
nie gadajcie że was nie stać na codzienne mycie wy po prostu lubicie bród i smród w dodatku jesteście leniwi