Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniaaneczkaanusia

Kuzyn wprowadził się do nas!

Polecane posty

Pisałam tu niedawno, że kuzyn (któremu zmarła mama, którą nasz dziadek przed laty wyrzucił z domu) wprowadzi się do nas, no i wprowadził. Zajął największy pokój i zaznaczył sobie miejsce nawet w lodówce. On kupuje swoje jedzenie oddzielnie bo nasza matka powiedziała, że nie będzie dla niego gotować. Ostatnio zrobił awanturę, że moja matka wzięła jego schabowe i przygotowała je dla całej rodziny (z wyjątkiem niego). Co gorsze zaczął buntować dziadka, że mój ojciec powinien mu płacić za czynsz. Co robić? http://f.kafeteria.pl/temat/nieznanemu-nam-kuzynowi-zmarla-dwa-miesiace-temu-mama-a-teraz-p_6082268

Gość gość
nic nie jestes ani ty ani twoja matka wlascicielkami domu wiec nic nie zrobicie, narazie wasz dziadek ma wladze w domu i on dyktuje kto mieszka a kto nie

Gość gość
czyli twoja matka to zwykla zlodziejka kotletow schabowych? :D

Gość gość
Nie.... jaka złodziejka kotletów? Toż to mięso było!

Właśnie dziadek powinien pomyśleć głównie o tej rodzinie, którą już ma a nie, sprowadzać do domu obcego chłopaka i dezorganizować nam wszystkim życie.

Poradźcie mi co powinnam zrobić w takiej sytuacji? Już nie dajemy rady z nim żyć pod jednym dachem, ten chłopak zaczyna się coraz bardziej szarogęsić jakby był u siebie.

Gość gość
Skoro matka kazala mu kupowac sobie swoje jedzenie bo nie bedzie dla niego gotowac to przepraszam jakim prawem siegnela po jego schabowe?Toz to normalne zlodziejstwo i chamstwo w czystej postaci!Nie wchodzcie sobie w droge i niech kazdy zajmie sie swoim tylkiem a jakos uda wam sie zyc pod jednym dachem.

Tak, tylko wyobraź sobie, że dziadek stoi po jego stronie. Co gorsze przekazał mu najlepszy (największy!) pokój w domu, zapominając o tym, że ma jeszcze inne wnuki mnie i mojego brata.

Gość gość
I co?Uwazasz ze to jest powod zebyscie okazywali mu swoja zlosliwosc?Zacznijcie traktowac go normalnoe to i on tak bedzie i po problemie.A jaka czesc domu wy zamieszkujecie ze tak mu tego jednego pokoju zalujecie?Jesli dom jest dziadka to on ma pelne prawo zeby ulokowac tam kogo tylko chce.Ten chlopak jest tak samo jego wnukiem jak ty jego wnuczka.

Gość gość
A jesli nawet odda?Z jakiego powodu dom mialby byc tylko wasz?Spadki zazwyczaj dzieli sie na kilka czesci.Albo wiec bedzie mieszkal z wami albo splacicie mu jego czesc jesli nie bedzie chcial i po klopocie.

Gość gość
ale wymyślasz psychopatko, lekcje zrobione? Bo Pani dzisiaj sprawdzi zadanie i będzie klops:D a raczej kapa:D

Gość gość
Prowo. Kto normalny będąc sam kupuje na raz kilka piersi z kurczaka?

Mój kuzyn akurat kupił sobie to na kilka dni. Tyle, że starczyło dla wszystkich. Nawet nikt nie myślał o tym, że to on kupił,chociaż było na jego półce.

Gość gość
To kto u was robi zakupy?Krasnoludki?Matka gotuje a nie wie co kupila?

Gość gość
a ja mam pytanie dlaczego twoj dziadek x lat temu wyrzycil zmarla matke kuzyna z domu? puscila sie i wopadla czy jak? trudno to twoj kuzyn zyjcie z nim w zgodzie to bedzie ok ja nie mialabym nic przeciwko zeby moje kuzynostwo sie wprowadzilo do mnie jakby stracili rodzicow ty jakas nawiedzona jestes i tyle rodzinie trzeba pomagac

Gość gość
To prorow teju idiotki od szwagierki , dzieci bliżniakó i dziadka.Ten sam styl pisania, to jakiaś totalna debilka, ale wy oczywiście łykanie jak pelikany.Idż dziecko poucz się moż,e albo matce w domu pomóż przed świętami, a nie te durnowate historyjki wymyśłasz.

Właśnie tak, ciotka zakochała się przed laty w facecie, który okazał się kryminalistą. Potem okazało się, że ciotka jest w ciąży i kazał jej opuścić dom, nie wiem co ma na stare lata odwinęło, żeby teraz sprowadzać tego chłopaka do domu.

Gość gość
marne marne to prowo