Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiulkaxoxo

Starające się kobietki :))

Polecane posty

Postanowiłam założyć nowy wątek dla wszystkich starających się kobietek bo na wszystkich ciężko nadrobić tematy :) Mam także takie pytanie do starających się jak i mamusiek :) Bardzo chciałabym mieć dziecko ze swoim partnerem i staramy się już z jakiś 5 cykl :) Ostatnio okres miałam 6listopada, a cykle mam 28/29 dniowe :) "Przytulaliśmy się" z moim T 21, 22 listopada czyli 15 i 16 dnia cyklu. Okres powinien przyjść 4/5 góra 6 grudnia gdyż nie pamiętam żeby kiedykolwiek mi się on spóźniał, ale go nie ma :) Test zrobiłam 5 grudnia o 4 rano i niestety wyszła jedna kreseczka :( Ale jak pisałam wcześniej okresu ani widu ani słychu. Mam pobolewanie brzucha, ale raczej chwilowe niż długotrwałe, a poza tym od 6 dni mierzę temperaturę i jest ona od 36.8 do 36.9 cały czas.. Co o tym myslicie? Czy test mógł kłamać?:) Dodam jeszcze, ze piersi troszeczkę moze urosly, ale nie bolą mnie.. jedynie leciutko sutki

,,przytulalimsmy sie "ooo ku/r/w/a ile ty masz lat ??????????nie rozmnazaj sie bardzo cie prosze wychodze nie zniese

Gość gość
mysle ze test wykazalby cos do tej pory ale zrob jeszcze jeden

Gość gość
A ty malag_a to wiecznie tylko na każdym temacie wszystkich się czepiasz i hejtujesz. Nie podoba ci się to nikt cię tu nie zapraszał.