Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zwiazek ze sporo starszym facetem

Polecane posty

Gość gość

dokladnie 14 lat. Jestem młoda, nawet bardzo. On Jak wiadomo sporo starszy. Ma to sens? Macie jakieś doswiadczenia w tym temacie?

Gość gość
14 lat to nie jest tak strasznie duźo. Znam kilka takich związków gdzie róźnica jest równie duźa i są bardzo udane.

Gość gość
tak jak wspomnialam jestem bardzo mloda, a ten fakt plus roznica wieku= problem

Gość gość
co znaczy bardzo młoda ?

Gość gość
Miałam 19 lat gdy poznalam swojego obecnego meza 12 lat starszego. Wtedy bylo super , ale teraz widac kolosalna różnice. On się okropnie szybko zestarzal nie długo dobije do 40 i wcale dobrze nie wygląda a mnie przeraża myśl by mieć 40latka w łóżku. Ja odradzam. Chyba ze twój będzie dbal o siebie i będzie bal się myśli ze odejdziesz do młodszego .

Gość gość
mam 20 lat. On 34. Wygląda nieźle, wiem, że mu się podobam, on mi też. Nawet bardzo, ale żadne z nas nie robi nic w tym kierunku. Rozmowy, flirt, dlugie spojrzenia, usmiechy. To wszystko.

Gość gość
ja mialam 23, on 38. jestesmy malzenstwem zgodnym, ale pamietaj ze taki facet juz do klubu nie pojdzie itd.

Gość gość
Dziewczyny myslcie co będzie za 30 lat. Ja mam taki przypadek w rodzinie. Ona ok,60,zywotna babeczka,a on 76 lat. Dziadek.. marudny. Tragedia,nie warto.

Gość gość
ja tez nie. Pracuje, nie mam ochoty ani czasu na takie wyjścia. Pub i znajomi jak najbardziej, kluby nigdy.

Gość gość
Masz rację, nie myślę przyszłościowo jeśli chodzi o związki, zazwyczaj ciesze się chwilą. To chyba mój błąd.

Gość gość
Moj wtedy tez wyglądał nieźle. Az nagle chlast i przestał dbać o siebie. Nic mu się nie chce wiecznie śpiący. Ogoli się jak wypada :p a co potem ??? Ty lat 30 a on prawie 45 . Nie wiem pomysl dobrze za nim wpakujesz sie w powazny związek. Chyba ze chcesz by to byl tylko przelotnyromans

Gość gość
Chyba twój nie pójdzie, ludzie gdzie wy żyjecie.

Gość gość
Też nie rozumiem dlaczego miałby nie iśc. Sama mam 20 lat a na imprezy chodzę z ludźmi w wieku 25-50. Wszyscy świetnie się dogadują i jeszcze lepiej bawią własnie w klubie.

Gość gość
Czy przelotny romans- nie wiem. Narazie jest chemia, nigdy wcześniej tego nie doświadczyłam. Miałam jakichś tam chłopaków, każdy starszy, ale nigdy nie było z mojej strony takiej reakcji na ich osobę tak jak obecnie. Chciałabym sprobowac, ale się boję. Przede wszystkim tego, że on chce mnie potraktować jako laskę na jedną noc z racji mojego wieku, co jest dośc powszechne wśród 30paro latkow.