Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzić o jego wizycie u mnie?

Polecane posty

Gość gość

Przez fb nawiązałam kontakt z dawnym kolegą z LO, najpierw pisaliśmy do siebie maile, potem zboczyliśmy na tematy lekko erotyczne, wyraźnie flirtowaliśmy w końcu umówiliśmy się u mnie. Przyszedł z winem i kwiatami, ale z atmosfery erotycznej która była w mailach nici. Rozmawialiśmy o tym , o tamtym że fajnie było się po latach spotkać, wspominaliśmy dawne czasy, ale nawet nie próbowal się do mnie dostawiać :( Wyszedł po dwóch godzinach, mówiąc że następnego dnia rano ma ważne spotkanie i musi się jeszcze przygotować. Wspomniał, ze koniecznie musimy się widywać, pić razem wino, ale nie umawialiśmy się konkretnie. Hm, zastanawiam się czy mu nie podziękować za fajny wieczór i nie zagadnąć, czy z tej mąki chleba nie będzie? Jak sądzicie?

Gość gośćpomocnik
pisaliścię kto jaki sex lubi jakie ma fantazje itp? widział Twoje aktualne zdjęcie? dla mnie to wygląda że albo fizycznie go nie pociągasz albo po prostu się zawstydził, co innego real co innego mail.

Gość gość
Czytając twoją wypowiedz ma sie wrazenie ze jestes wsciekła ze cie nie przeleciał. Mial to zrobic na pierwszym spotkaniu po latach? uwazasz sie za normalną?

Gość gośćpomocnik
czego Ty oczekujesz od niego? tylko sex czy jakiś związek?

Gość gość
I jedno i drugie:) a bo tyle pisal, ze się nastawiłam. Teraz zagadnęłam do niego napisałam kulturalnie ze miły wieczór był, on również to potwierdził i napisał, ze następnym razem wpadnie na całą noc i wypijemy więcej wina a nawet może u mnie zanocować. No i co tu myśleć o tym?

Gość gośćpomocnik
na sex możesz się nastawić ale facet raczej z tych mniej śmiałych więc pomoż mu bo do niczego może nie dojść. kup gumki;)

Gość liczba pi gość
nie wiem i mam to w glebokim powazaniu

Gość gośćpomocnik
ile masz lat?

Gość gość
Nie wygląda na niesmiałego. Raczej na bardzo pewnego siebie.

Gość gość
Po trzydziestce, on trochę po starszy. Oboje po przejściach, on tuż po rozwodzie.

Gość gość
tak zbrzydlas pzrez te lata ze musi duzo wina wypic zanim zostanie

Gość gośćpomocnik
masz ochote wymienić się mailami i pogadać jeszcze któregoś dnia?

Gość gość
Krowa, która dużo rycz, mało mleka daje takie stare przysłowie mi się przypomniało X ale kiedyś i ja miałam podobne spotkanie. Przyszedł z wielką różą, ale na tyle mi sie nie podobał, że pogadaliśmy i sobie poszedł :p

a dałaś mu jakiś znak ? moze to ty się wstydziłaś mogłaś przecież zaproponować mu masaż albo go jakoś zaczepić nie wiem posmerać go po kolanie czy włosach a ty pewnie nic nie zrobiłaś...

Gość gość
Nie, nic nie zrobiłam- bo skoro on tyle pisał o seksie to uznałam, że on powinien był zrobić pierwszy krok. A on siedział i gadał, gadał, gadał, mnie się udało może ze 3 słowa powiedzieć:)

Gość gość
Dlaczego go nie prowokowałaś aby przystąpił do dzieła.

Gość gość
A dlaczego on nie prowokował mnie?

wiesz, w życiu nie jest koniecznie tak jak w filmach erotycznych, nie każde spotkanie sam na sam z kobietą to od razu seks, może flitrował z Tobą ot tak, dla zasady lub sportu i nawet nie spodziewał się że będzie droga wolna

Gość gość
Pytanie jest jeszcze takie. Czy chcesz by cos zaiskrzylo nawet jesli dojdzie do czegos, czy tez ma byc to "znajomosc niezobowiazujaca"? Bo to tez mym zdaniem jest wazne..

Jest tuż po rozwodzie,może potrzebuje czasu,żeby się zaangażować w nowy związek:) Wolałabyś,żeby Cię przeleciał na pierwszym spotkaniu i wiecej się nie odezwał? Może to facet,któremu nie zależy tylko,żeby zaliczyć.Być może chce Ciebie lepiej poznać,zanim wylądujecie w łóżku;) Może doceń to,że trafiłaś na faceta,który nie myśli tylko rozporkiem:P Wydaje się mi,że sama wszystko strasznie komplikujesz.No chyba,że Tobie zależy tylko,żeby Cię przeleciał i nic więcej.

Kobiecie jednak ciężko dogodzić :classic_cool: Tak źle i tak nie dobrze :D

Gość gość
To ty jestes u siebie wiec powinnas pierwsza wykonac krok. Ja na jego miejscu zachowalbym sie tak samo. To tak jakbym wszedl do czyjegos domu i sam zaczal robic sobie herbate czy kawe.

Gość gość
A dobry jest ? przerznal cie dobrze ? bylas zadowolona ? ma duza pale i twarda?

Gość gość
jesli zalezy Ci na zwiazku nie idz z nim do łózka. on moze Cie podpuszczac i dlatego tyle pisac o seksie.

Gość gość
Ja nie chce z nim isc do lozka ale na jego widok to zaraz robie sie mokra i drgawek dostaje

Gość gość
to powstrzymaj sie potem bedzie jeszcze fajniej ;)

Gość gość
Normalny facet, pisaç o seksie to nie to samo co robić to. Widać że facet chujem nie myśli. Ale ty cipką jak najbardziej.

Gość gość
Silena dobrze prawisz;) Ciężko kobietom dogodzić.Facet jak najbardziej w porządku,a laska łatwa i od takiej z daleka.

Gość gość
A w szkole to swietoszke udaje.