Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MMart_a

Pomóżcie, co mam robić?

Polecane posty

Gość MMart_a

Witajcie. Mam taki problem, że ostatnio dowiedziałam się zupełnie przez przypadek, że mój tata zdradził mamę. Moja mama o tym wie, ale myślą że ja nie wiem. Kompletnie straciłam do nich zaufanie. Nie wiem jak z nimi rozmawiać, ponieważ chodzi o to, że pewnego dnia szukałam dokumentów do szkoły i natknęłam się na listy, które tata otrzymywał od swojej kochanki. Mama zapewne je widziała, bo są schowane w miejscu, gdzie obydwoje mają dostęp. Oni cały czas myślą, że ja nic nie wiem, a ja wiem i czytałam to, co kochanka opowiadała. Jak tata mówił jej czułe słowa, jak spotykali się w hotelach... Nie wiem co mam robić. Czy powiedzieć rodzicom że o wszystkim wiem? Czy może porozmawiać tylko z ojcem? Czy udawać dalej, że o niczym nie wiem? Mam 17 lat. Liczę na mądre rady i z góry Wam dziękuję.

Gość gość
Ja mam 23 lata i od 15 r zycia wiedzialam ze moj ojciec zdradza mame. Najlepszym sposobem bedzie jak usiadziiesz z nimi i na spokojnie opowiesz o tym co wiesz. Zeby byli z toba szczerzy bo na to zaslugujesz.