Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tabletki antykoncepcyjne prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Na wstępie mówię, że brałam je przeciw trądzikowi, nie uprawiam seksu. Nie do końca wiedziałam jak ich używać :( Wzięłam w drugi dzień miesiączki, wyłykałam codziennie całe opakowanie. no i tu mój błąd po tym zaczęłam przyjmować od razu drugie opakowanie :( Robiłam to przez 6 dni i już odstawiłam, teraz minął tydzień i nie mam okresu, źle się z tym czuje. Martwię się, bo nie chciałabym sobie nic rozlegulować, zawsze wszystko było w porę. Kiedy mogę spodziewać się okresu i kiedy miałabym zacząć przyjmować drugie opakowanie po tej przerwie. jeśli chciałabym żeby zaczęło działać???

Gość gość
na trądzik trzeba zmienić dietę, masz brudne jelita i dlatego masz trądzik. Nie jestem w stanie zrozumieć tego debilizmu - przepisywania hormonów na trądzik. Dla mnie to nie lekarz tylko konował, na usługach mafii farmaceutycznej, która mu płaci za przepisywanie tego goofna. A ty to takie bezwolne cielę, które sobie niszczy ciało, a wystarczy zmienić dietę...

Gość gość
Ale te tabletki mi pomogły, mam mieszaną cerę, a odżywiam się dobrze. Mimo ze jestem ze środowiska z branży medycznej to tez nie do konca moglam zaufac tej metodzie, ale na samej ulotce było napisane, ze pomaga w leczeniu trądziku.

Gość gość
Mam czekać na okres?? Minęło 8 dni od odstawienia :( kiedy mam brać kolejne opakowanie?

Gość gość
Uwielbiam miec zalana c**e Sperma.